A wiesz jak to piwo kopie jajca Mick - Pon 01 Wrz, 2008
206 Gti napisał/a:
Mick napisał/a:
911 Turbo 997 - Grafitowe
Już sie skończyły - moje było ostatnie ...
ok to ten jest Twój
a ten mój
Bad-i - Pon 01 Wrz, 2008 a ja Was pitole - biore to
zabieram Was i dziwexy i ojrami - Pon 01 Wrz, 2008 co to, żelazko takie dziwne?KonradMK - Pon 01 Wrz, 2008
mi napisał/a:
co to, żelazko takie dziwne?
to nowy but Chrzanka
hehehe Radek nie obraź się Bad-i - Pon 01 Wrz, 2008 mowcie co chcecie, kiedys zrealizuje marzenie zycia
A dupy na imprezie beda takie ze nawet Flavio bedzie chcial sie wkrecic Anonymous - Pon 01 Wrz, 2008 ja zaczynam stąpać realnie po ziemi w odróżnieniu od niektórych z was pojedź zonda pod kino np sadyba to na spowalniaczach dupe ci oberwie
dlatego m5 kombi wygrywa , zona zadowolona bo wszystkie stringi jej wejda na wakacje a nie tylko rakieta do tenisa jak w większości aut sportowych i ja bo mam te 5sek do paki i jak dla mnie kopie jajca, jeżeli miałbym wybierać jedno jedyne auto to wybrał by właśnie to, a nie zonde czy 911, bo mam rodzine i wiem ile trzeba wpierdzielic klamotow aby gdziekolwiek sie ruszyc, kazdy z was kto ma dziecko nie wybral by auta ktore mial by jezdzic na codzien i po torze z bagaznikiem na rakiete tenisowa,,
m5 Touing rulez !! CHRZANEK - Pon 01 Wrz, 2008 Chłopaki mnie mikson przekonał - chce m5 touring, a was ?? ?? ??Niemy - Pon 01 Wrz, 2008 z rodzina jezdzi sie innym autem saxorulez - Pon 01 Wrz, 2008 ALe nie rozumiem o co wam chodzi.. Mikson chce M5 i już..
Ja chce kiepsko wykonana Alfę bo na upartego wsadzę tam dzieci i torbe na wakacje, jak bede zmęczony to spokojnie dojade do domu nie walcząc z pedałem gazu i kierownicą 700 konnego auta..
Ktoś inny chce R5 Maxi, a ktoś inny marzy o trabancie - punkt widzenia zależy od punktu siedzeniaGaydek - Pon 01 Wrz, 2008 Ford Racing Puma
Vlodarsky - Pon 01 Wrz, 2008 Założyłem temat a nie powiedziałem co ja bym chciał...
chciałbym zarabiać koło 20-30 tys
chciałbym mieć mieszkanie 80-100 metrów
chciałbym mieć 3 miejsca w garażu podziemnym gdzie stoi mój Peugeot dofinansowany do bólu, samochód mojej żony C-crosser no i moje marzenie jedno z wielu ale chyba najbardziej pragnę właśnie tego :
czujecie te spaliny i słyszycie ten dźwięk ?? ehhh
Posłuchajcie Weberów w Ferrari Dino... Nie ważne jaka wersja czy 246 GT czy jakieś inne torowe to poprostu jest piękna melodia.mi - Wto 02 Wrz, 2008 no jak dzieci, jak dzieci... Jakieś pedelskie zabaweczki dla wyżelowanej posolariowej młodzieży (z drobnymi wyjątkami, na szczęście)
Pa na to, to jest fur, z mocą 4xx najlepiej (bo to dość rozwojowy endżin):
Anonymous - Sob 06 Wrz, 2008 czarny, bez zadnych kolorkow i rzucania sie w oczy