MoRToN - Pon 15 Wrz, 2008 SZPOJLER TO SZPOJLER ! PiTT - Pon 15 Wrz, 2008 o teraz działa link
CHRZANEK - Pon 15 Wrz, 2008 Marceli - "sausage boy" Anonymous - Pon 15 Wrz, 2008 ssijcie pałe leszcze
jak juz mowilem nie bedzie żadnych zmian w u aucie
jak sie ogarne ze wszystkim to umyje autko i moze ktos na ochotnika zrobi sesje i wtedy bedzie PIMPek
a tymczasem ciesze sie,ze go mam takie "normalne" autko oby sie nie psuło saxorulez - Pon 15 Wrz, 2008 a może Full Milltek Exhaust?
Anonymous - Pon 15 Wrz, 2008 jak bedzie jakis do testów to moooooze pomysle, bo mam prawie NOWY na aucie saxorulez - Pon 15 Wrz, 2008 nie widzę przeszkód
jeśli jesteś 100% gotowy możemy to ładnie mediowo ograćAnonymous - Wto 16 Wrz, 2008
saxorulez napisał/a:
nie widzę przeszkód
jeśli jesteś 100% gotowy możemy to ładnie mediowo ograć
no to mysl pogadamy jak sie spotkamy Bad-i - Wto 16 Wrz, 2008 he he zaraz będą wałki na testy i auto stanie na kołkach
zostaw sobie jeden seryjny samochód saxorulez - Wto 16 Wrz, 2008 BAd-i dobry wydech nikomu nie zaszkodził jeszcze
ja w daily driverach będę wymieniał wydech i dolot plus program..
nie musi byc głośno i straszno.Anonymous - Wto 16 Wrz, 2008
saxorulez napisał/a:
ja w daily driverach będę wymieniał wydech i dolot plus program
+ jakis eibach by sie przydał saxorulez - Wto 16 Wrz, 2008 w takim ST to chyba nie ma sensu tego poprawiać co jest..
albo porzadny regulowany gwint, albo lepiej nic nie ruszaćAnonymous - Wto 16 Wrz, 2008 w st to chyba się nie oplaca , zawiecha ponoc ma dobra , nie jezdzilem .
Ale tak ogolnikowo pisze , eibach prokit jest bardzo wygodny na serii amorach rasta - Wto 16 Wrz, 2008 Zawias jest bardzo dobry, dość twardy, z seryjna Foką nie ma nic wspólnego.
Odnośnie wydechu polecam catchback Borla, tylko trzeba ściągać z USA, ale cenabardzo korzystna, a jakośc i dzwięk pierwsza klasa.
Dobry też jest MagnaFlow, w dodatku jest przedstawiciel w Polsce i za cały jakieś 1500-1800 pln krzyczą więc nei opłaca się robić samemu.
Ciekawostka:
Seryjny kolektor z ST do kupienia w ASO <1000 pln
Podstawowy mod, przy zwykłym 2.0, kiedyś taki miałem rasta - Wto 16 Wrz, 2008 Na dole seria, na górze po wywaleniu katalizatora