strick - Czw 25 Wrz, 2008 No tak, ale wtedy było ciepło
A na innych stacjach wchodziło normalnie Tomcat - Czw 25 Wrz, 2008 Benzyny też wchodzi więcej przy niskiej temperaturze, ale na pewno nie taka różnica przy 15 stopniach C. Faktycznie musieli mnie przyciąć... Sprawdze to jeszcze raz na jakimś BP.Bart - Pią 26 Wrz, 2008 dużo zależy też od tego w którą stronę (prawo/lewo, przód/tył) jest przechylony samochód.
Są samochody, w których różnice przy "skrajnych" pochyleniach dochodzą do kilku litrów.Tomcat - Pią 26 Wrz, 2008
bart napisał/a:
dużo zależy też od tego w którą stronę (prawo/lewo, przód/tył) jest przechylony samochód.
Są samochody, w których różnice przy "skrajnych" pochyleniach dochodzą do kilku litrów.
Przy tym tankowaniu było akurat idealnie płasko... Stąd moje zdziwienie, jak później przeczytałem że bak ma tylko 45.Tomcat - Wto 30 Wrz, 2008 Nareszcie udało się zarejestrować i ubezpieczyć furaka.
Pierwszy serwis zamknął się następującymi wymianami/usprawnieniami:
- wymieniony olej + filtr
- wymieniony filtr paliwa
- nowe klocki przód
- wymienony pasek rozrządu i pompa wody
- nowa uszczelka szyby kierowcy
- ustawienie silnika na łapach
- załatanie dziurek w wydechu
- wnętrzności katalizatora out
- nowa osłona przekładni kierowniczej
- nowe nadkole prawy przód
- kierunek na listwe za 10 ziko ze szrotu
+ uwaga ! bonusowo kot nasiurał mi na podłoge i wali jak starej babie spod pachy
ale i tak jestem mega szczęśliwy, a na facjacie mej pojawia się uśmiech przy każdej przejażdżce
+ uwaga ! bonusowo kot nasiurał mi na podłoge i wali jak starej babie spod pachy
al
Musialem uzyc specjalnych umiejetnosci zeby po przeczytaniu tego nie jebnac smiechem na cale biuro.
A mniejszych zdjec nie bylo?ps - Wto 30 Wrz, 2008 boszszsz, alez to auto jest zgrabne. Lezka sie w oku kreci....
Gratki!CHRZANEK - Wto 30 Wrz, 2008
Tomcat napisał/a:
bonusowo kot nasiurał mi na podłoge i wali jak starej babie spod pachy
Ja nie mam takich umiejętności jak eM i jebnąłem Tomcat - Wto 30 Wrz, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Tomcat napisał/a:
bonusowo kot nasiurał mi na podłoge i wali jak starej babie spod pachy
Ja nie mam takich umiejętności jak eM i jebnąłem
Gorsze jest to że nie żartuje, to sie dzieje na prawde, no shit ! fydi - Wto 30 Wrz, 2008 ale piękny! musisz przyjechać na jakiegoś spota! i weź kota!Tomcat - Wto 30 Wrz, 2008
fydi napisał/a:
ale piękny! musisz przyjechać na jakiegoś spota! i weź kota!
na zdjęciu każde auto wychodzi lepiej
przyjadę z chęcią Greg - Śro 01 Paź, 2008
CHRZANEK napisał/a:
JA zalewam 95 (mnie wystarcza) ale podobno na 98 czuć różnice
U mnie coś czuć na 98. Najwięcej czuć na V-Power Racing. Powaga, na pierwszy rzut oka inne auto, spalanie wydaje się mniejsze minimalnie (raz średnio wyszło mi jakieś 0,5 litra mniej na 100, a styl jazdy taki sam).
Szkoda, że taki drogi. Tomcat - Śro 01 Paź, 2008 Jak narazie zalewam lepsiejszą benzyne
Wczoraj zaliczyłem pierwszego killa na Leonie 2.0 tdi M - Śro 01 Paź, 2008
Tomcat napisał/a:
Jak narazie zalewam lepsiejszą benzyne
Wczoraj zaliczyłem pierwszego killa na Leonie 2.0 tdi
hehehe mająć hothatcha musisz nauczyć się ze taki kill nazywa się "wyprzedzanie"