Kamilbike - Wto 11 Lis, 2008 A co do tego Zerkpolu, to ile oni moga krzyklnac za zrobienie B6 na cos twardszego ? Nie chce obnizyc samochodu, wiec dobrze byloby im tam to oddac zeby zrobili z tego cos wysokosci serii, ale twardsze troche.wasq - Wto 11 Lis, 2008 pewnie tutaj lepiej ceny znaja ale z tego co kojarze to bylo kolo 100-120 zeta od sztukiKamilbike - Wto 11 Lis, 2008 E to jeszcze bez jakiegos koszmaru. Ewentualnie co im powiedziec, zeby jak ogarneli sytuacje, bo nie chcialbym zeby bylo tak ze wysle amory a dostane cos co bede mogl w pokoju na drazku powiesic GeKo - Wto 11 Lis, 2008
Kamilbike napisał/a:
E to jeszcze bez jakiegos koszmaru. Ewentualnie co im powiedziec, zeby jak ogarneli sytuacje, bo nie chcialbym zeby bylo tak ze wysle amory a dostane cos co bede mogl w pokoju na drazku powiesic
B6 ma 3 standardowe ustawienia. miękki średni o twardy. Seryjnie jest ustawiony na twardo. Co do twardości zawieszenia to głównie odpowiada spręzyna. a Amortyzator za jego charakterystyke. szybkość dobicia i odbiciaKamilbike - Śro 12 Lis, 2008 To co w takim razie zrobic skoro chce go utwradzic? Kazda twarda sprezyna jaka bedzie to ma minus iles tam mm, a tego nie chce. W zerkopolu dobiora mi ewentualnie jakas sprezyne twarda?GeKo - Śro 12 Lis, 2008 Kurde soooory zioom, seryjnie jest ustawiony na średnio. Mea culpa.Kamilbike - Śro 12 Lis, 2008 Luz Czyli ewentualnie oddaje im amora mowie "prosze zrobic wersje twarda" i potem na swoja reke szukam sprezyn do tego, tak ? Czy sprezyny oni tez moga zrobic jakies twardsze?GeKo - Śro 12 Lis, 2008 Zrobić gwinta i na wąskiej sprężynie to posadzić, wtedy wysokość sobie ustawisz jak chcesz.Kamilbike - Śro 12 Lis, 2008 Pisalem do weiteca i tam mi powiedzieli ze kazdy gwint obnizy samochod o minimum 20mm. Tutaj tak nie bedzie? Ze jesli zrobi sie gwint z tego to automatycznie sie obnizy, czy to tez od wlasnego widzimisie co im powiem ?saxorulez - Śro 12 Lis, 2008 może być widzi mi się.. auta w szutrowej specyfikacji są wyżse niz w asfaltowejGeKo - Czw 13 Lis, 2008 Z tego co wiem to zaleta gwinta to właśnie to że można sobie nie tylko obniżyć auto ale i podnieść wyżej. Najlepiej zrobisz jak się skontaktujesz z Zerkopolem. Oni najlepiej rozwieją Twoje wątpliwości, Gdybyś chciał brać gotowy zestaw za kosmiczną kasę to najtaniej w MTS Bilstein.Kamilbike - Czw 13 Lis, 2008 Chcialem na zawias przeznaczyc 2.5k wiec raczej kosmiczne kwoty odpadna W poniedzialek sie do nich odezwe polll - Śro 11 Mar, 2009 wczoraj założyłem kyb sr potestuje i się wypowiem pierwsze wrazenia sa bardzo pozytywne