M - Wto 09 Gru, 2008 SE ma nakład jak wyborcza. JAk wiem ze ktos czyta SE to nawet z nim nie rozmawiam.Vlodarsky - Wto 09 Gru, 2008 Robią z tego tanią sensacje przekręcając fakty KonradMK - Wto 09 Gru, 2008
eM napisał/a:
SE ma nakład jak wyborcza. JAk wiem ze ktos czyta SE to nawet z nim nie rozmawiam.
uwielbiam twoje komentarze kiedyś je zbiorę, oprawię i wydam. W jakimś żydowskim wydawnictwie
ale rację masz tym razem M - Wto 09 Gru, 2008 Zawsze mam racje.KonradMK - Wto 09 Gru, 2008 to tak jak jaM - Wto 09 Gru, 2008 DUPA
KonradMK - Wto 09 Gru, 2008 więcej powagi w obliczu śmierci cygański czaprakupP - Wto 09 Gru, 2008
KonradMK napisał/a:
cygański czapraku
a co do tytułu se to qarwa mać...KonradMK - Wto 09 Gru, 2008 moim zdaniem powinien ich pozwaćTomcat - Wto 09 Gru, 2008 Pozwać ? Iść do nich osobiście i wpier.dolić autorowi okładki byłoby skuteczniej...FreeMan - Wto 09 Gru, 2008 masakra, co za debile pracuja w tej gazecie. Z ciekawosci wszedlem na strone www.se.pl
W oczy rzuca sie zdanie Chcą się wymigać od kary? odnosnie tego ze Kuzi zawiesza udzial w rajdach.
Ż E N A D A !!k-mart - Wto 09 Gru, 2008
Cytat:
SE ma nakład jak wyborcza. JAk wiem ze ktos czyta SE to nawet z nim nie rozmawiam.
Pilsudski czytal SE.saxorulez - Wto 09 Gru, 2008
eM napisał/a:
SE ma nakład jak wyborcza.
oni marzą o takim nakładzie. Jak maja 50% tego to będzie dobrze.
Jutro napisze dokładnie ile maja nakładu vs sprzedaż w każdym dniu.
Okładka skandaliczna jak zwykle w ich przypadku. Nie radzą sobie z FAKTem i przekłada się to na próbę zdobycia czytelnika skandalem.pP - Wto 09 Gru, 2008
saxorulez napisał/a:
eM napisał/a:
SE ma nakład jak wyborcza.
oni mażą o takim nakładzie. Jak maja 50% tego to będzie dobrze.
Jutro napisze dokładnie ile maja nakładu vs sprzedaż w każdym dniu.
Okładka skandaliczna jak zwykle w ich przypadku. Nie radzą sobie z FAKTem i przekłada się to na próbę zdobycia czytelnika skandalem.
łukasz, już nie zlecaj niz w SE !!! zróbmy bojkotBart - Wto 09 Gru, 2008 fakt - SE bardzo osłabł pod względem nakładu po wejściu na polski rynek springerowskiego Faktu (który to z kolei sprzedaje się nawet nieco lepiej niż wyborcza).
Ale nie ma co się podniecać stroną tytułową SE - to gówniany tabloid i z definicji okładki tak wyglądają w tego typu wydawnictwach, mają być krzykliwe, sensacyjne i rzucać się w oczy. Reszta jest na drugim planie.