Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] coś do 12.000 - 14.000 PLN dla znajomeo
lenny - Śro 21 Sty, 2009 przebieg ok, nawet daty się zgadzają...
a czy po VINie da radę sprawdzić samochód?szymlorek - Śro 21 Sty, 2009 Gdybyś miał kogoś w salonie to być może tak, dla osób z zewnatrz wersja oficjalna jest taka że do sprawdzenia jest tylko historia serwisowa w PL.
Przynajmniej tak jest w salonach w mojej okolicy- nigdy mi się nie udało wymusić na nich wydania takiej historii auta, jednak na przeglądzie mieli dane o tym kiedy był wymieniany rozrząd, więc po tym wnioskuje że wiedzą tylko niechętnie się tym danymi dzielą.lenny - Śro 21 Sty, 2009 Szymlorek - dobrze poinformowany jesteś:)
gadalem z Wajdemajerem - mają kompletną informację nt. przeglądów samochodu w całej jego historii o ile oczywiście robiona była w ASO.
Natomiast jest problem z udzielaniem tych informacji - oficjalnie mogą przekazać tylko część historii pokrywającej się z okresem 'własności' ostatniego właściciela - czyli jak przyjeżdżasz z handlarzem to nie dowiesz się nic..
czyli...
szukamy dojścia do jakiegoś aso vw:)
anybody??
stawiam bro dobry:)M - Śro 21 Sty, 2009 w sumie czemu nie mogą danych dawać...
konflikt interesów czy jak?
jak Pan dealer X sprzedal nowe auto ktore spadlo z lawety to juz nie bardzo by chcial zeby ktos wiedzial?lenny - Śro 21 Sty, 2009 być może o to chodzi, Pani u Wajdemajera powiedziała mi, że była w zeszłym roku jakaś akcja gruba z tym związana i od tamtego czasu mają odgórny zakaz. Może jakaś ochrona danych osobowych?M - Śro 21 Sty, 2009 ale jaka ochrona... poprzednich wlascicieli mogą nie pokazywać ale co się z autem działo chyba by mogli... tzn tak by bylo w uczciwym idealnym świecie. Ukrywanie przed kupującym calej histori auta i tylko pokazywanie kawalka to takie kuglarstwo troszke.Janusz - Śro 21 Sty, 2009 lenny zapodaj mi nr vinu Maciusiowy - Pon 26 Sty, 2009
lenny napisał/a:
czyli...
szukamy dojścia do jakiegoś aso vw:)
anybody??
stawiam bro dobry:)
to pytanie jeszcze aktualne...sorko, ze tak późno się budzę, ale mam kolegę w serwisie VW, który mógłby Ci sprawdzić furkę po VIN Janusz - Pon 26 Sty, 2009 ja tez moge to sprawdzic ale lenny cos sie nie kwapi lenny - Pon 26 Sty, 2009 OOO!!! dopiero zobaczyłem:)
załatwiam VIN i podsyłam na PW do przesympatycznych kolegów:)
lenny - Pon 26 Sty, 2009 wvwzzz1kz4p066062lenny - Pon 26 Sty, 2009 tutaj wkleiłem - a co tam...
czemu nie można edytować????Janusz - Pon 26 Sty, 2009 no wiec ja dowiedziałem sie tylko tyle ze jest ze szwecji i ze jest czarny... gdyby był z niemiec wiedziałbym wieciej... ale podobno z inych krajów jest juz problem lenny - Pon 26 Sty, 2009 ale on oryginalnie jest z niemiec.
w 2005 roku gość go sprowadził sobie do szwecjiJanusz - Pon 26 Sty, 2009 dziwne... mi kolega powiedział ze on jest ze szwecji.... nie z niemców.... zadzownie do niego pozniej jeszcze...