Tak jak obiecałem mój sushi'owy debiut bedzie właśnie w SOTO.
Bardzo mnie cieszy że bardziej doświadczeni koledzy wysoko oceniaja menu pcs - Śro 17 Gru, 2008 jak sie na tym ursynowie nie zgubie to ja chyba dzis podeskocze ...Rudello - Śro 17 Gru, 2008 Jak bedziecie sie wybierali to wyslijcie mi sms (501020060) to zarezerwoje stolik i zadbam zeby bylo fajnie
saxorulez,
Ciesze sie ze sie podobało i najwazniejsze ze smakowało Mick - Śro 17 Gru, 2008 jakoże dzięki Adamowi 206 Gti stałem się uzależniony od Sushi na pewno się u Ciebie Rudziutki pojawię.
narazie najbardziej smakuje mi IZUMI SUSHI, ale skoro wiem skąd macie sushimistrza to mogę bardziej polubić SOTO od IZUMI.
ale to dopiero po powrocie z Aten... pcs - Czw 18 Gru, 2008 No to i ja bylem (jako 3 ekipa HH tego dnia )! Wystroj mnie sie podoba, cieszyl mnie brak lodek, ktore mnie draznia.
A teraz jedzonko: poszla zupka z pierozkami (dla mnie bardzo dobra!), kreweta lagodna, ostra, tunczyk na ostro z czyms tam i pieczony wegorz z tunczykiem w srodku. Wszystko swieze, smaczne i duzo ryby, ale dla mnie wygrala kreweta lagodna - super. Do tego doszedl deserek od firmy, pierwsze slodkie sushi w zyciu i bylo rewelacyjne. Obzarlem sie strasznie, ale dalej mam ochote (a ostatnio jak sie przejadlem to 3 miesiace nie tykalem).
dziekuje kucharzowi za wprowadzenie i polecam wszystkim!Rudello - Czw 18 Gru, 2008
saxorulez napisał/a:
mistrz z Besuto także smak taki jak tam!
Dla mnie SOTO jest na równi z BESUTO
Bardzo was proszę nie mówcie o besuto i ze to mistrz z besuto. Dlatego ze Jacek bardzo nie lubi jak sie go kojarzy z besuto itd. Pracował też w Hana i Akashi i wielu inncyh miejscach i woli juz byc kojarzony z tymi ale najlepiej to poprostu mistrz Jacek z SOTO sushi
pcs, Super ze wpadłeś, jeszcze lepiej ze zadowolony i ze sie podobało.
Ogolnie to aż 4 delegacji z hh.org bo i ja tez dzis bylem gosciem
Jutro pracuje jako pomoc mistrza, na kuchni wiec jak wpadniecie to nie bede miał możliowsci za bardzo pogadac ale bede "czuwał" saxorulez - Czw 18 Gru, 2008 Rudello,
Akashi jest z dupy - ostatnio dwa razy tam jadłem i było bardzo słabo, lanch boxy wyglądały jak by rano je ktoś przygotował. DObrze że tam nie pracuje.
W Hana poziom jest bardzo zmienny..M - Czw 18 Gru, 2008 Ja bardzo lubie hane bo mam blisko
Do Soto sie wybiore przy najblizszej okazji ale widze po opiniach ze mozna walic w ciemno Bad-i - Czw 18 Gru, 2008 w ciemno to tylko z MIM - Czw 18 Gru, 2008 w ciemno to z Majkiem anjas - Czw 18 Gru, 2008 walić w ciemno to Mi z Majkiem M - Czw 18 Gru, 2008 to juz ciemno i strasznoBad-i - Czw 18 Gru, 2008
anjas napisał/a:
walić w ciemno to Mi z Majkiem
a walic w ciemno głupa ?? anjas - Czw 18 Gru, 2008
Bad-i napisał/a:
a walic w ciemno głupa ??
to już jakiś trójkąt... ale nie powiem z kim FreeMan - Nie 21 Gru, 2008 bylismy !
Jedzenie rewelacja..... nawet nie wiedzialem ze tyle potrafie zjesc...
A Golde California z lososiem pieczonym - mistrzoskie.
Ale jest jeden minus ; brak salatki kimchi ktora poprostu ubóstwiam !!
Mojej Żonie bardzo podobal sie wystroj.... brawo dla TheMc!