To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - TWINGO RENAULT SPORT

mi - Wto 13 Sty, 2009

Stf - nie popadaj w miksonizm, golf jest nieciekawy i już (mówię o wyglądzie, materiały pomijam, podobnie jak stosunek ceny do wyposażenia :jupi: )

Szymlorek - o czym Ty rozmawiasz? Twingo to fur klasy 500 dokładnie, a yaris (choć nie rośnie tak szybko jak rywale) wciąż jest w klasie rozdmuchanych ostatnio strasznie clio i grande. I tyle.

Na jazdę próbną Twingo się nie piszę, bo już są 2 osoby na liście, a to tylko francuz, więc pewnie coś by się sypnęło nim bym wsiadł...

CHRZANEK - Wto 13 Sty, 2009

1. Michał
2. Anjas
3. Chrzanek (o ile będzie czym po kolegach przede mną)

Anonymous - Wto 13 Sty, 2009

Cytat:
Na jazdę próbną Twingo się nie piszę, bo już są 2 osoby na liście, a to tylko francuz, więc pewnie coś by się sypnęło nim bym wsiadł...

hahahhaha rozwaliłeś mnie :)

http://www.fastestlaps.com/track54.html
ale tu jest nowy yts a on jest wolniejszy od starszego i gorzej skręca, na necie można poczytać o tym,
http://www.youtube.com/watch?v=3Irbk2gcr9w
eee niemożliwe :)

nox - Wto 13 Sty, 2009

i panda 100Hp szybsza od YTS'a ale co fakt to fakt przedstawicieli z coca coli klepie pandą 1.1 jak trza !
mi - Wto 13 Sty, 2009

nox napisał/a:
i panda 100Hp szybsza od YTS'a ale co fakt to fakt przedstawicieli z coca coli klepie pandą 1.1 jak trza !

:wall:

nox - Wto 13 Sty, 2009

:rotfl: :D
Dariano - Wto 13 Sty, 2009

Napiszę tak , wygląd twingo jest mocno dyskusyjny. Ale wiadomo że nie o sam wyglad w tym wszystkim chodzi.
Marek23 - Wto 13 Sty, 2009

1. Michał
2. Anjas
3. Chrzanek (o ile będzie czym po kolegach przede mną)
4. Marek23, po Chrzanku zmieniam klocki, bo on lubi

Poczytałem niektórych i umarłem ze śmiechu. Sorry, z wyglądu jest agresywny i o to chodzi. Turbo konie nie zawsze pomagają, choć są zajebiste. I sorry, ale tym autem na wąskiej serpentynie będzie więcej zabawy niż w Megane Sport, Golfie Gti i Foce ST. Kto
myśli inaczej, temu się tylko wydaje, że potrafi jeździć samochodem. Autostrada i bezpieczne szerokie łuki to nie wszystko...

michool_vt - Wto 13 Sty, 2009

ejj a moze daloby rade wziac twingo na ktorys wypad torowy? :D

michool_vt napisał/a:
ejj a moze daloby rade wziac twingo na ktorys wypad torowy? :D

Bez sensu... Nie ma szans z turbo autami w Poznaniu ;D

Stf - Wto 13 Sty, 2009

Marek23 napisał/a:
Poczytałem niektórych i umarłem ze śmiechu. Sorry, z wyglądu jest agresywny i o to chodzi. Turbo konie nie zawsze pomagają, choć są zajebiste. I sorry, ale tym autem na wąskiej serpentynie będzie więcej zabawy niż w Megane Sport, Golfie Gti i Foce ST. Kto
myśli inaczej, temu się tylko wydaje, że potrafi jeździć samochodem. Autostrada i bezpieczne szerokie łuki to nie wszystko...

oj niuniu,
podniecasz się autem obok którego nawet nie stałeś. już wiesz że skręca najlepiej na świecie bo jest to renault ze znaczkiem sport. jazda czymś takim po serpentynach przynosi więcej przyjemności niż np. zeszperowanym megane sport ??? jestem pewien że w megane poczułbyć więcej G, więcej prędkości, szybciej w zakrętach a co za tym idzie jak dla mnie więcej adrenaliny.

oczywiście codziennie większość z nas jeździ tylko po torach, serpentynach czy lasach w szutrze. dróg publicznych nie uznajemy więc nie jest istotnym jak poczujemy się tym aucie na codzień. wygląd zewnętrzny, plastiki nie mają znaczenia bo auto stoi na lawecie pod pokrowcem i nikt na niego nie patrzy...

dopóki to to nie będzie po wiarygodnych testach i nie okaże się że faktycznie fajnie to napina w zakrętach (bo na prostej tematu nie ma) do tego czasu lepiej daj sobie na luz, bo tak na prawdę nie potrzebuję długiego Poznania, żeby Ci udowodnić że się mylisz...

aha - i jeszcze jedno, mam nadzieję, że nie okaże się tak jak z nowym clio sportem, które pewnie też mocno wybijałeś ponad wszystko a na torze w poznaniu klepnęło go polo 180km...

Stf, z takim laikiem jak Ty nie będę dyskutował... Ale kości zostały rzucone.
Stf - Wto 13 Sty, 2009

jeżeli już używasz słowa "laikiem" to po co "Ty" jest z dużej litery ? Marku poluzuj zwieracze bo nie ma powodu żeby je tak napinać... ja stwierdzam fakty, tak na chłodno...
Anonymous - Wto 13 Sty, 2009

kuuuva ale otsohozi?
Stf - Wto 13 Sty, 2009

Marek twierdzi że jest szybki a ja twierdzę, że wcale nie :D :D :D