Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 w zasadzie zarejestrowana Mick - Pią 23 Sty, 2009 Matka Kondzia miszczem cientej riposty
Majk,
jak już ktoś napisał, jesteś brzydki, gruby i pasujesz do tego samochodu
PieQt - Pią 23 Sty, 2009 Marcel, a czemu dostajesz pochwałę praktycznie za każdą wypowiedź? M - Pią 23 Sty, 2009 Heheheh bo Marcel i Michał to najladniejsza para roku wg vivy
M - Pią 23 Sty, 2009 Ten temat powinien się nazywać "najciekawszy zakup roku 2009"Anonymous - Pią 23 Sty, 2009
PieQt napisał/a:
Marcel, a czemu dostajesz pochwałę praktycznie za każdą wypowiedź?
to pytanie raczej do michała skieruj
eM napisał/a:
Heheheh bo Marcel i Michał to najladniejsza para roku wg vivy
lepsza ViVa niż twoje zdjecia w SuperExpresie Bad-i - Pią 23 Sty, 2009 buahahhahaha Majk to jest TO !!!!!! FORD zaczyna przebijać Hondy na forum
k.u.r.w.a. ale stajl - mysle ze w lato Marcel z niego nie wysiądzie
p.s. czy ja też moge dostać pomók ??Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 2min po zakupie Majk tankował gasssssss na stacji Statoil
Mordke miał uśmiechniętą cała drogę i zap.r.dalał szybciej niż światło
kiedy bedzie +15 i słońce sobie myśli bej
nisko jest aż trzeba było się ratować od tyłu
kopie po jajcach
ale nie z 215/45r17 ..... moze 205/40r17 da rade skręcać albo 195/45r16 - jutro sprawdzimy Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 No ładnie siedzi fajnie sie prezentuje dobre audio teraz jeszcze polerka i wsio
jednak kupiliście mam nadzieje ze Marcel wynegocjowałeś tyle ile mówiłeś Anonymous - Pią 23 Sty, 2009
StreetDemon napisał/a:
mam nadzieje ze Marcel wynegocjowałeś tyle ile mówiłeś
dokładnie tyle zapłaciliśmy ile powiedziałem michool_vt - Pią 23 Sty, 2009 kurde, elegancko na takim kole wyglada Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 pogodynko zaj.bisty podpis PieQt - Pią 23 Sty, 2009
Marcel 08 napisał/a:
PieQt napisał/a:
Marcel, a czemu dostajesz pochwałę praktycznie za każdą wypowiedź?
to pytanie raczej do michała skieruj
Michał, czemu Marcel dostaje pochwałę praktycznie a każdą wypowiedź? wasq - Pią 23 Sty, 2009 na tych 17 wyglada zajebisccie dopiero tutaj widac jaka ma glebe PiTT - Pią 23 Sty, 2009 na 17 moc, podoba mnie się