To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Jak trafiłem na HH.org

Jakarti - Czw 12 Lut, 2009

Cytat:
thx ziom, wszedles w to bagno duzo glebiej niz ja, heheh :lol2:

baby placa za maczanie sie w bagnie, my to mamy za darmo :)

Bartli - Czw 12 Lut, 2009

Ja się tutaj znalazłem chyba przez JIMKA. Często pisał w dziale Kills na forum sr.pl, i w sygnaturce miał adres forum. Potem mnie wywalili bo się nie udzielałem. Spróbowałem jeszcze raz, i już po dwóch czy trzech miesiącach przyszła aktywacja konta! ;D
BaRtO_206GT - Sob 14 Lut, 2009

kilka razy na powsinskiej widzialem niebieskiego vts'a ale zawsze jechal w inna strone, pewnego pieknego dnia na odcinku blizej konstancina lecialem ogniem lewym pasem az nagle patrze to niebieskie saxo wiec siadlem mu na zderzaku ale kierowca nie okazal checi do wyscigu wiec ja na prawy i ogien (wtedy zobaczylem naklejke). Nastepnego dnia wjezdzam na shella w piasecznie a za mna FreeMan, chwile pogadalismy i zobaczylem ze on ma taka sama naklejke wiec postanowilem sie zalogowac :] - zeby zobaczyc jaka moc ma TO SAXO ktore chcialem skillowac hehehe
Dariano - Nie 15 Lut, 2009

Moja historia sięga jeszcze czasów grona. Ogólnie to szukałem czesci do saxo .
KarQ - Czw 14 Maj, 2009

Na sr.pl wyczytałem, a że zawsze lubiłem nazwę hothatch, zajrzałem i tu :faja:
iQ - Czw 14 Maj, 2009

ja tez tutaj trafilem z sr.pl
Byl jakis temat o kupnie saxo czy cos w tym stylu i ktos napisal ze hh.org to kopalnia wiedzy wiec tu jestem. Mam nadzieje ze czegos sie dowiem zanim kupie saxo i moze zostane zaakceptowany bo jakos japonce nie sa tu chyba mile widziani ;D

M - Czw 14 Maj, 2009

Kolory jak w kartach, są ważne
leon - Czw 14 Maj, 2009

na krc szukalem wlascicieli sportow ze slaska by sie roznych rzeczy dowiedziec... odezwal sie Geko i pierwsze co zrobil to zaprosil na hh.org .. najlepsze bylo jego delikatne zastrzezenie: "To forum jest specyficzne i troche Ci zajmie przezwyczajenie sie!" ... zalogowalem sie ale przez nieudzielanie wypadlem i drugi raz tego bledu nie popelnie tym bardziej ze pierwsza rzecza z rana jaka robie jest odpalenie forum...

mimo to zdaje sobie sprawe ze niewielkie ma dla Was znaczenie takiego "szaraka" jak ja ale moze kiedys uda sie wkupic i zdobyc chociaz zielonego nicka - chcialbym poczytac po prostu Wasze pimpy etc :P

Anonymous - Czw 14 Maj, 2009

mnie zachęcił do odwiedzania dobry kolega Marek23, od tego czasu regularnie czytam HH
Barejka - Czw 14 Maj, 2009

Ja ze 106 cluba jestem ;D
Vlodarsky - Czw 14 Maj, 2009

a dla mnie to szok, że jesteśmy tu już od 2005 roku...
saxorulez - Czw 14 Maj, 2009

a ja nie wiem jak tu trafiłem ?? :D
Michał - Czw 14 Maj, 2009

koleś który tankował mi gaz powiedział abym sie zalogował.

okazało się później że ten koleś to eM. jest tu adminem i skrytym wielbicielem gazu

martin.h - Czw 14 Maj, 2009

:lol2:
M - Czw 14 Maj, 2009

Ja sie dowiedziałem o forum od murzyna którymi mi pastował buty na starówce i byl wielbicielem kabrioletow
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: