To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - honda nie skreca?

dzik - Pią 06 Lut, 2009

lenny napisał/a:

mam taki flashback:
dzik na 2 kołach lecący w kierunku opon/bandy, maciek przerażony z aparatem w ręku 2 m od niego, wszyscy ludzie krzyczący :'żeeegnaaajjj'

to był piękny dzień!:)

Chwile pozniej udalo mi sie poderwac pozostale dwa kola :lol2:

Vlodarsky - Sob 07 Lut, 2009

sztywna belka.
michool_vt - Nie 08 Lut, 2009

panowie nie chodzilo mi o pojemnosc bagaznika czy tez wnetrza...

ja patrze na auta bardziej przez pryzmat klas pojemnosciowych, w probach sportowych (choc nigdzie nie startuje - frajer ze mnie), i tu honda powinna klepac wszystko co sie rusza i nie zdazy spierdzielic na drzewo,

moze jest racja w tym ze u nas (na poludniu) jakos malo ogarnietych driverow wsiada za kolka hond :? ?: hę?

fydi - Nie 08 Lut, 2009

Cytat:
moze jest racja w tym ze u nas (na poludniu) jakos malo ogarnietych driverow wsiada za kolka hond :? ?: hę?
qbus będzie pierwszy :D hehe
poza tym to trzeba było chodzić na jakieś zawody bo jeździł swego czasu u nas CRX Pławeckiego który niszczył prawie wszystko (prócz sc a grupowego ^_^' ). Była też Honda znajomego qbusa klepała francuzy, szwaby i inne takie

mi - Nie 08 Lut, 2009

fydi napisał/a:
Była też Honda znajomego qbusa klepała francuzy, szwaby i inne takie

ta?
http://www.youtube.com/watch?v=RB0oAXr6Qxs

Bart - Nie 08 Lut, 2009

uhaha, dobry film. widać wprawną rękę operatora :]
mi - Nie 08 Lut, 2009

operator miszcz, komentarze też niegłupie!
W każdym razie widać, że hąda nie skręca ;D

kubas - Nie 08 Lut, 2009

widać ze masz niezla frajde z jazdy pugiem ! :)
Michał - Nie 08 Lut, 2009

aaaaaaaa pojebało cie tępy huju !! ;D ;D ;D ;D ;D
qbus - Nie 08 Lut, 2009

tylko dlatego dotrzymywales jej tempa ze byla zepsuta :) tak tak hondy jak sie okazalo tez sie psuja, skrzynia co najdziwniejsze :D

p.s. aktualnie silnik w rozbiorce... padł :D znowu sie popsuła hehe...

Bart - Nie 08 Lut, 2009

to zapewne sabotaż jakichś frankofilskich sił! honda sama z siebie by się tak nie psuła!
Loko - Nie 08 Lut, 2009

qbus coś ściemnia, zresztą i tak nikt mu nie uwierzy, że honda się zepsuła, wszyscy dobrze wiedzą że honda się nigdy nie psuje.
GOKART - Nie 08 Lut, 2009

Jak jeszcze byłem świerzakiem na forum czytając te teksty o hondach myślałem że frankofile coś bredzą
ale
kiedyś coś tam sobie upalając na zainscenizowanym treningu (mały slalom z dwoma nawrotami) miałem okazję przelecieć się civem max odchudzonym z klatką i kubłami (nie wiem która gen. ale to tkz "żelazko").
Do pewnego momentu wszytko ok ale przy nieco większej prędkości (nadal 2 bieg) honda obrała zupełnie inny azymut niż zaplanowałem i pojechała prosto nawet nie próbując skręcić xD
Dla mnie zupełny kosmos. Tym autem nie dało się inaczej skręcać jak tylko rzucić samochodem przed zakrętem o czym właściciel z dumą poinformował mnie po fakcie :D
Podobno to mu daje mega fun.... Ja się nie znam ale szacunek dla gościa bo potrafił być tym w czubie wyników na jakiś zawodach :lol2:
Znam kilka baardzo szybkich civ'ów i crx'ów z lokalnego podwórka ale ich zawias chyba ma niewiele już wspólnego z serią.

Anonymous - Pią 13 Lut, 2009

Panowie a corrado g60 jest hh czy nie i czy ono skręca ?? :D
pit - Pią 13 Lut, 2009

To jest chyba HOTLIFTBACH 8-[