Kamilbike - Wto 24 Lut, 2009 To kiedy ona byla ze jej nie widzialem ?:>Anonymous - Wto 24 Lut, 2009
Kamilbike napisał/a:
To kiedy ona byla ze jej nie widzialem ?:>
dziś jej nie było, bo jestem w PPLu w pracy .... a w 08PSS była tylko wczoraj
Jutro ja zobaczysz jak odbierzesz auto Anonymous - Śro 25 Lut, 2009 no i stanęło na SUCZ CHRZANEK - Śro 25 Lut, 2009 Pięknie
To na cześć mojego samochodu - jestem wzruszony Anonymous - Śro 25 Lut, 2009
bedzie róż lub jasno niebieski Janusz - Czw 26 Lut, 2009
Marcel 08 napisał/a:
no i stanęło na SUCZ
Qarwa mój pies sie sunia nazywa Bart - Czw 26 Lut, 2009 Januszek i Sunia
anjas - Czw 26 Lut, 2009
Janusz napisał/a:
mój pies sie sunia nazywa
no to go skrzywdziłeś...
to tak jak by Ciebie ktoś nazywał Marysia...
szkoda psa Janusz - Czw 26 Lut, 2009 pies w sensie gatunek Anjas, bo to suka jest. A pozatym ja tego nie wymyslałem ja sie wogole do tego psa nie przynaje. I Bart... ja mam wilczura... wilczurke czy wilczyce?? a nie jakiegos angielskiego kundla (patrz obrazek) Anonymous - Sob 28 Lut, 2009 i chyba bedzie zmiana imienia ..... na KRZYWKA
Anonymous - Sob 28 Lut, 2009 Ostatnia fotka miażdży...słodko sobie śpi Anonymous - Sob 28 Lut, 2009 suka jest super, bardzo milutka Anonymous - Sob 28 Lut, 2009
JIMEK napisał/a:
suka jest super, bardzo milutka
jestesmy w szoku,ze przeżyła taka impreze .... ale nie obyło się bez wymiotów (frytkami)k-mart - Sob 28 Lut, 2009 Sorry ze w Twoim temacie ale musze sie pochwalic
Dzisiaj, pierwsza kapiel w rzece w tym roku. Nie wiem ile °C ma ta woda, ale napewno ciepla nie byla
Marcel 08 napisał/a:
jestesmy w szoku,ze przeżyła taka impreze .... ale nie obyło się bez wymiotów (frytkami)
Ziom ja mojego bardzo czesto zabieram na pijackie eskapady. Nawet raz go do klubu wposcili Knajpy to standard, zawsze ze mna ganiamartin.h - Sob 28 Lut, 2009 k-mart, fajny jamnik A Ty się też kąpałeś?