Anonymous - Wto 02 Cze, 2009 Ja jade, będę tam od poniedziałku do niedzieli.
Ma ktoś już bilet? miałbym interes, proszę o pw PieQt - Wto 02 Cze, 2009 ale chcesz kupić, sprzedać ? grzech - Wto 02 Cze, 2009 wczoraj i dzis na mazurach upala loeb, jutro ma byc sordo , potem nastepni ... to tak jakby ktos chcial sie przejechacAnonymous - Wto 02 Cze, 2009
PieQt napisał/a:
ale chcesz kupić, sprzedać ?
ani to, ani to fydi - Wto 02 Cze, 2009 Inni zapłacili, a Ty chcesz za darmo? Nie ładnie. Oszust!Anonymous - Wto 02 Cze, 2009 Jak chcesz to też możesz mieć za darmo PieQt - Wto 02 Cze, 2009 to PW fydi - Wto 02 Cze, 2009 Ja nie jadę.
System Eliminacji Studentów Jest AktywnyOSKAR - Wto 02 Cze, 2009 ja chce bilet moze byc za darmo strick - Wto 02 Cze, 2009 Jak robicie z tymi biletami ;>Bart - Wto 02 Cze, 2009 Andre kupił kolorową drukarkę GeKo - Wto 02 Cze, 2009
fydi napisał/a:
Ja nie jadę.
System Eliminacji Studentów Jest Aktywny
Fydi nie pieprz, bierz zwolnienie i Jaaazda. Ja tam mówiłem przed egzamienm proffesorom ze mam zawody nie będzie mnie i w ogóle i luzik był, potem szedlem na egzaminy z zaocznymi albo we wrześniu na poprawkę jako 1 termin CHRZANEK - Śro 03 Cze, 2009
GeKo napisał/a:
Ja tam mówiłem przed egzamienm proffesorom ze mam zawody
Geko, nic sobie nie przypominam żebyśmy rozmawiali... ???
I nie pij tyle przed sesją bo w klawisze nie trafiasz GeKo - Śro 03 Cze, 2009 Chrzanek
Primo, Nie z tej uczelni wykładowcy
Secundo, Teraz jestem na bezrobociu FCUK FCUK FCUK, więc nie piję przed sesją, co najwyżej z braku pracy
Jakbym miał egzaminy z Tobą to bym zdawał w przdterminach .
P.S właśnie kiedy są przewidywane egzaminy z driftu? CHRZANEK - Śro 03 Cze, 2009
GeKo napisał/a:
P.S właśnie kiedy są przewidywane egzaminy z driftu?
Teraz nie mam czasu bo przyjechał jakiś młody chłopak z kraju żabojadów na korepetycje.
Całkiem daje rade - myśle że jeszcze coś z niego będzie