Anonymous - Pon 09 Mar, 2009 ENJOY musi byc czarne a IT czerwone - małe a 08PSS gdzie bedzie?The Mc - Pon 09 Mar, 2009 Marcel o 08PSS nic niewiedzialem, musimy z Badi ustalic co i jakAnonymous - Pon 09 Mar, 2009 no to mam nadzieje zaraz wpadnie i powie co i jak bo opon nie dostanie albo inaczej będą kolce na cięciu M - Pon 09 Mar, 2009 No przeciez jest tam w rogu 2x2piksele Anonymous - Pon 09 Mar, 2009
eM napisał/a:
No przeciez jest tam w rogu 2x2piksele
milcz
i przyjedz naucz pożycz M - Pon 09 Mar, 2009 ksiazke biore jutro do pracy - nie jestem mobilny wiec narazie nie mam jak zajrzec do was
Jakbys byl w okolicach woli to zapraszam.Bad-i - Pon 09 Mar, 2009 Marcel 08PSS to myslalem ze powiedziales ze wydrukujesz czarne naklejki i wtedy je wrzycimy. Ja mysle ze najlepszym miejscem byly by lusterka i przedni zderzak na rogachAnonymous - Pon 09 Mar, 2009
eM napisał/a:
ksiazke biore jutro do pracy - nie jestem mobilny wiec narazie nie mam jak zajrzec do was
Jakbys byl w okolicach woli to zapraszam.
OK ale i tak bede cie prosił o pokazanie na zywym organiźmie Anonymous - Pon 09 Mar, 2009
Bad-i napisał/a:
Marcel 08PSS to myslalem ze powiedziales ze wydrukujesz czarne naklejki i wtedy je wrzycimy. Ja mysle ze najlepszym miejscem byly by lusterka i przedni zderzak na rogach
ok mamy coś takiego wiec gdzieś sie wkleimy jak wpadniesz po TOYO r888 M - Wto 10 Mar, 2009
Marcel 08 napisał/a:
eM napisał/a:
ksiazke biore jutro do pracy - nie jestem mobilny wiec narazie nie mam jak zajrzec do was
Jakbys byl w okolicach woli to zapraszam.
OK ale i tak bede cie prosił o pokazanie na zywym organiźmie
To na spokojnie, tam sa wszystkie podstawy ktore trzeba wchłonąć.
Sorry Badi za oftopBad-i - Wto 10 Mar, 2009 no bo juz chcialem Anjasa prosic o zamkniecieCHRZANEK - Wto 10 Mar, 2009 Dymek: Ładny projekt.
Czerwony, niebieski i żółty to kolory Pug sport...martin.h - Wto 10 Mar, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Czerwony, niebieski i żółty to kolory Pug sport...
Najlepsze barwy
Oklejenie naprawdę super, aż się chyba wybiorę na Warszawski by to zobaczyć na żywo.Mick - Czw 12 Mar, 2009 Adam na prawdę ładny projekt.
niestety Cat Cams musi być trochę niżej na błotniku, bo tam dojdą naklejki z kierowcą i pilotem, a i naklejka bezpieczeństwa też gdzieś tam chyba powinna być.Bad-i - Czw 12 Mar, 2009 Dymek, wyslij mi prosze na maila projekt z wymiarami i kolorami