To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dynoday Katowice i okolice

GeKo - Pon 16 Mar, 2009

Ok no to ja mogę iść na pierwszy ogień, El Marciano damy na koniec. więc koło 10tej byłaby jego kolej.
strick - Pon 16 Mar, 2009

W sumie mnie by tez pasował, aby isc na pierwszego, bo pozniej zdazył bym na pociag na 10.15.
nox - Wto 17 Mar, 2009

Ja dzisiaj potwierdzę ale też coś zgłoszę do hamowania . może fiestę przykulam bo niedaleko mam :D :rotfl:
martin.h - Wto 17 Mar, 2009

Panowie start jednak o 9.00, ale jak ktoś będzie troszkę wcześniej to nic się nie stanie.
Tylko brakuje jeszcze co najmniej 3 osób, kto jeszcze chętny? Mamy 4 h, a przez ten czas zrobimy 8 może 10 aut, jakby się udało 10 to wychodzi 70 zł brutto za auto.

Bart - Wto 17 Mar, 2009

nox napisał/a:
Ja dzisiaj potwierdzę ale też coś zgłoszę do hamowania . może fiestę przykulam bo niedaleko mam :D :rotfl:

to będzie prawdziwe święto, ponoć nawet mabz ze szwecji przybędzie żeby JADĄCĄ fiestę zobaczyć :]

Maciusiowy - Wto 17 Mar, 2009

bart napisał/a:
to będzie prawdziwe święto, ponoć nawet mabz ze szwecji przybędzie żeby JADĄCĄ fiestę zobaczyć

:]

martin.h - Wto 17 Mar, 2009

Maciusiowy, bart, a Wy będziecie?
Bart - Wto 17 Mar, 2009

niestety ja chyba tylko towarzysko mogę wpaść, okaże się w tym tygodniu.
nox - Wto 17 Mar, 2009

Leo why ?!?!?!

A mi ?? nie ciekaw ile pug ma KM'ów ?? :)

Młody Papież - Wto 17 Mar, 2009

może lepiej po cichu wszystkich mordować(?) :devil:
nox - Wto 17 Mar, 2009

A ty żon hm hm może coupeje ??:D
Młody Papież - Wto 17 Mar, 2009

hamownia pewnie tyle nie wytrzyma...

myślałem nad pużołem, ale już go porozkręcałem, poza tym nie mam wydechu :/

Bart - Wto 17 Mar, 2009

no właśnie, co z tym kolesiem "mi"? - lansuje się na wszystkich forach, że ma najszybszego FWD peżota w kraju, a boi się na hamownię podjechać :>
nox - Wto 17 Mar, 2009

Dokładnie , bajeruje ostro ile to kuca na tone , ciekawe czy trzyma serie ;) :rotfl:
106 - Wto 17 Mar, 2009

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :jupi: