M - Czw 12 Mar, 2009 hehehehehGOKART - Czw 12 Mar, 2009
rasta napisał/a:
Tabela czasów*
Miniac Honda Integra Toyo R888 (najszybszy cywilny FWD w Polsce! - czyżby?) 1.20,19
Ania Honda Civic type R nowa 1.20,25
czy ja dobrze widzę ?
Jeżeli tą opasłą, powolną i podsterowną Hondą można zrobić 1.20 s (nie ma nic czy nadłubana , na slicku etc) to spokojnie
czas 1,10 s jest do wyjęcia
Wszyscy na hothatchu powinni mieć taki max deadline inaczej na szarych ! M - Czw 12 Mar, 2009 TO GOki pojedz i zrob taki czas a ja nie zrobisz to jesteś PIPA GOKART - Czw 12 Mar, 2009 już wsiadam M - Czw 12 Mar, 2009 Trzymam Cie za gałkęGOKART - Czw 12 Mar, 2009 zaraz, zaraz. Niebiescy robią 1.10 ale czerwoni muszą co najmniej zejść poniżej 1.05...
P.S.
eM napisał/a:
TO GOki pojedz i zrob taki czas a ja nie zrobisz to jesteś PIPA
ale na mokrym czy na suchym ? Dozwolone slicki czy tylko na zimówkach ? Walle - Czw 12 Mar, 2009
nox napisał/a:
Ty mówisz o jakiś sliku o mega miękkiej mieszance czy że normalna drogowa opona skończy się w ciągu godziny ??
po godzinie opony drogowe szczególnie przednie były śmietnikGreg - Pią 13 Mar, 2009
Walle napisał/a:
nox napisał/a:
Ty mówisz o jakiś sliku o mega miękkiej mieszance czy że normalna drogowa opona skończy się w ciągu godziny ??
po godzinie opony drogowe szczególnie przednie były śmietnik
Ja jeździłem dwie godziny na jeden rzut (wprawdzie nie 100% na max - nauka) i oponom nic wielkiego się nie stało. saxorulez - Pią 13 Mar, 2009 Ja w dwie godziny straciłem 50% bieżnika
Ale zapewne zależy to od oponyMarek23 - Pią 13 Mar, 2009 I od stylu jazdy...Stf - Pią 03 Kwi, 2009 byłem dzisiaj na zapoznaniu z rozetką. tylko 30 min z czego około 20 min z prędkością 40-50km/h i tylko 2 przejazdy szybsze z Wróblem obok -> mocno zachowawcze i ze sporą ilością błędów bo pachołki mi się pierdoliły... czas 1:21,6 i 1:21,1. Wróbel powiedział... w sumie mówił niewiele, ale w skrócie to że nie jest najgorzej Myślę, że bez balastu i z mniejszą ilością błędów golf powinien urwać min. 2 sek. w przyszłym tygodniu ponowne spotkanie i robimy czasówki.Stf - Pon 06 Kwi, 2009 no to chyba trochę spaliłem
właśnie byłem zrobić kilka kółek, i ... lipa w sumie z 5 kółek pomiarowych, kilka z abs, kilka bez. hmm, po pierwsze podobno wszystkie czasy rozety są z Wróblem na pokładzie więc nie pomogło to w uzyskaniu lepszego czasu. po drugie - błędy - dohamowania, opóźnione redukcje w dohamowaniu itd. szczerze zawiodłem się trochę na sobie - za agresywnie jechałem co podkreślał przez co znacznie traciłem na wyjściu. dzisiejszy best lap coś ~1:20,7 z ABS, jeśli uda się urwać jeszcze z sek to będzie max.
hehe - dla porównania - był dzisiaj siakiś srebrny CTR 280km n/a wypatroszony ze szperą, karbonową maską itp. w jeździe na elastyczność 3 biegiem zrobił coś 1:19,xx pewnie w normalnym sprincie zejdzie do 1:17 lub lepiej...Greg - Czw 09 Kwi, 2009 Mnie zdecydowanie rozwalił ten wynik:
Cytat:
Mazda MX5 110 KM opony Toyo R888 1,6 (seria)
1.18,25
M - Czw 09 Kwi, 2009 no bo rwd jest ciekawsze Loko - Czw 09 Kwi, 2009 Kij z rwd, mocne wrażenie na mnie robi:
Ania Honda Civic type R nowa 1.20,97, jazda tylko 3 biegiem
Jak dla mnie grubo w porównaniu z innymi, nowy tarpan, który podobno niezbyt skręca, seryjna opona i do tego jazda bez zmiany biegów i taki czas
Nie chciałbym z tą panią jezdzić po jednym torze bo był by niezły wstyd