To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Zakup Renault Clio Sport

Anonymous - Śro 01 Kwi, 2009

No tak ale mi trzeba tak dosadnie napisac łopatologicznie wprost bo jak sie napale na cos to lipa ;/
MoRToN - Śro 01 Kwi, 2009

Bari napisał/a:
a tak po krotce co otrzymuje w tym zestawie czarnym na kółkach i jakie tam wyposazenie jest

- samochód (kompletny)
- koła zimowe Continental na felgach AEZ Icon 5.

Wyosażenie Clio RS + ESP i podgrzewanie dupy.

Auto dostajesz na seryjnym zawiasie po przebiegu 7-8 tys km. (na zdjęciach jest letko przyglebiony bikoz gwint)

A do tego doloty i wydehy kture w ałacie som.
Rudello - Śro 01 Kwi, 2009

Morton coś nie tak z klawiatura czy jakaś nowa moda?? :rotfl: :rotfl:

Doapsowóje sie do foróm :ble: :ble: :ble: :rotfl:

heheh mam nadzieje ze ja nie mam zbyt wielkiego wpływu na ta modę ;)

Bo jeszcze ktoś pomysli że Ty tak na powaznie pomysli :lol2:

bardzo śmieszne :D człowiek pisze na szybko bo jest podenerwowany brakiem samochodu , a tu jeszcze natrafi na wyśmiewanie :)

Ale ja nic do nikogo...

Ale i tak polubiłem to forum :* :crazy:
Michał - Śro 01 Kwi, 2009

grrrr
naapisali ci chyba wszystko o RCS , powiedzieli zebys brał mortona ... nie rozumiem istnienia dalej tego tematu

Ehh no bo ja rozumiem ze Mortona Clio jest na wypasie i igła ,ale ja bylem nastawiony na zakup auto od 2004 i ph 3 a tu nagle taka niespodzianka . . wiec chwile potrwa zanim sie przestawię na ph 2

Nie ma innego wyjscia niż pojechać sprawdzic tamto ph3, obejrzec CukieRaSa Mortona i decyzja bedzie prosta :)
a gdybac na podstawie zdjęć i przekonywać sie nie ma sensu.

Wszyscy ci polecaja CRS`a Mortona bo wszyscy auto znają a wiekszość widziała, jeździła zna przeszłość. Nie jest to kryptoreklama ale kazdy chce ci dobrze doradzic bo wie jak to jest kupować auto z nieznanego źródła, na szybko -stracony czas i przejezdzone km na oglądanie złomów które daleko odbiegają od stanu na zdjęciach + stracone nerwy, zwatpienie w ludzką szczerość.

Nie trać czasu, tylko jedz sprawdzac, macac, dotykac, testować.

FreeMan - Śro 01 Kwi, 2009

gdyby to Clio ph3 bylo w dobrym stanie to nie kosztowalo by 24 tys tylko 32 tys.

Masz wybor: Kup ph3 i zrob wszystko co jest do zrobienia , albo kup ph2 od Mortona i miej swiety spokoj.

Z tego co piszesz to Ty jestes bardziej nastawiony na wyglad niz na performance , wiec kup sobie ta ph3 , bedzie super wygladal !!

Wydaje mi sie ze temat sie wyczerpal .... zamykam.