Koto - Czw 20 Sie, 2009 ZAJ.EBISTE!
Opad szczeny był The Mc - Czw 20 Sie, 2009
Michał napisał/a:
szczerze to
1. fotki jimmka naprawde fajne, nie takie ciemne ( tak jak napisał goks )
2. oklejenie. Adasiu, oklejenie jest mega kul, ale poprzednie były lepsze. Tutaj jest tak ( moje wrażenie ) : masz mega talent, ale na tą fure nie miałeś pomysłu i wyszło "mydło i powidło"
ale .... ale ogólnie i tak mistrz
dzieki ziom za szczera opinie Ja jestem zadowolny z tego projekty szczegolnie ze udalo sie Dawida namowic na czesciowe oklejenie czarna matowa folia, ktora daje fajny efekt w zaleznosci od padania swiatla. Bylem ciekaw jak to wyjdzie.
Ale spoko Majk, w przyszlym tygodniu oklejamy Hachiroku (AE86) moze ten ci sie sposoba Gaydek - Czw 20 Sie, 2009
The Mc napisał/a:
czesciowe oklejenie czarna matowa folia, ktora daje fajny efekt w zaleznosci od padania swiatla
To mi się podoba najbardziej .Jacek - Czw 20 Sie, 2009 ładnie róż łamie linię auta, w taki sposón=b że wszystko działa! gratki
fotki super PiTT - Pią 21 Sie, 2009 1. Adaś - projekt naprawdę rewelka, 100% profeski, gratulacje
2. JMK - foty jak zwykle na najwyższym poziomie, wydaje mi się, że coraz lepsze, mistrz ujęcia, ale mega mega dużo roboty robi sama obróbka, nie wiem stary jak i czym to robisz, ale efekt robi miazgę (wiem, że tego nigdy nie zdradzisz, ale fajnie jakbyś wrzucić kiedyś tutorial najpierw fota prosto z puszki + dalsze mody)Gaydek - Śro 02 Wrz, 2009 The Mc, podsyłam Ci klientkę (ma się do Ciebie zgłosić). Pacjent to Hyundai Tiburon z mega ospojlerowaniem coś a la Fast & Furious. Koleżanka myśli o kastomizacji tak, żeby autko wyglądało jeszcze bardziej niecodziennie.Anonymous - Śro 02 Wrz, 2009 proponuję powyklejać w wielkie różowe penisy, będzie troche niecodziennie Gaydek - Śro 02 Wrz, 2009 Aha, OK .M - Śro 02 Wrz, 2009 Bądzcie powazni chociaz przez chwile kurde...Anonymous - Śro 02 Wrz, 2009 Ok, sorry po prostu Hyundai Tiburon ze spojlerami wydał mi się trochę mało poważny MoRToN - Śro 02 Wrz, 2009 nie umywa się do poprzednich projektów ale wygląda.saxorulez - Śro 02 Wrz, 2009 Gaydek,
Adam jest na wakacjach - powiedz koleżance ze po 7.09 niech się kontaktujeGaydek - Śro 02 Wrz, 2009 Dzięki.OSKAR - Śro 02 Wrz, 2009
The Mc napisał/a:
w przyszlym tygodniu oklejamy Hachiroku (AE86)
Adam mów gdzie i kiedy i kiedy zdjecia z tego bedziesz mial