rasta - Sob 25 Gru, 2010 No właśnie, mikołaj nic nie przyniósł saxorulez - Sob 25 Gru, 2010 słowo się rzekło - będąAnonymous - Sob 25 Gru, 2010
saxorulez napisał/a:
żekło
Bart - Sob 25 Gru, 2010 przyganiał kocioł garnkowi saxorulez - Nie 26 Gru, 2010 No wlasnie...jarek-malopolska - Nie 26 Gru, 2010 to moze "pociagnijmy" temat wałków do TU tutaj
Na pytanie barejki padła odpowiedz: 1321708. A ja się zapytam o wałki o takim oznaczeniu: CatCams 708? Czy to jest to samo co powyzszy numer? jesli nie to czym się róznią, które są ostrzejsze..? Pytam, bo juz pare razy spotkałem się na 106owners i saxperience własnie z wałkami Catcams 708?saxorulez - Nie 26 Gru, 2010 To jest to samo. 1321708 to pelny numer. 1321 to glowica TU5J4 kolejna cyfra to 7 popychacz hydrauliczny 8 popychacz mechaniczny. Ostatnie dwie cyfry to widzimisie Kena ktory to projektuje.jarek-malopolska - Pon 27 Gru, 2010 tak własnie podejrzewałem, ze chodzi o to samo.. a czy moge prosić o padnie cene tych wałeczków na chwilę obecną..? Czy jest wogole mozliwosc trafienia takiego wałka w uzywce..?Barejka - Pon 27 Gru, 2010 jarek-malopolska, nie wiem czy dobrze wyczytalem, ale w katalogu 2tys z malym haczykiem saxorulez - Pon 27 Gru, 2010 Barejka dobrze przeczytał. W nowym roku będzie nowy cennik także zobaczymy jak to się zmieni. Powinno być troszkę taniejsaxorulez - Pon 27 Gru, 2010 jarek-malopolska,
ja mam ten model wałków i jak widać sprawują się doskonale.
Oczywiście można dorwać w używce jak wszystko na rynku. Ale musisz szukać w UK bo w PL tylko Badi ma do sprzedania wałki w używcejarek-malopolska - Pon 27 Gru, 2010
saxorulez napisał/a:
Oczywiście można dorwać w używce jak wszystko na rynku. Ale musisz szukać w UK bo w PL tylko Badi ma do sprzedania wałki w używce
No własnie miałem pisać, ze wałki badiego to pierwsze z jakimi spotkałem się w uzywce jesli chodzi o cos ostrzejszego niz seria.. a czy uzywka w przypadku wałków to nie przypadkiem stwierdzenie, tylko z uwagi na to ze siedziały juz w jakimś silniku? Bo jelsi chodzi o zuzycie to chyba nie ma mowy o czyms takim w przypadku wałka? Skoro masz "708" to moze mi sprzedasz a wezmiesz sobie od badiego Tobie juz na pewno mało konióf z nich a dla mnie w zupełnosci wystarcza kubas - Wto 28 Gru, 2010
jarek-malopolska napisał/a:
a czy uzywka w przypadku wałków to nie przypadkiem stwierdzenie, tylko z uwagi na to ze siedziały juz w jakimś silniku? Bo jelsi chodzi o zuzycie to chyba nie ma mowy o czyms takim w przypadku wałka?
Jest mowa, krzywki się wycierają.saxorulez - Wto 28 Gru, 2010 kubas,
To jest nie prawda, krzywka jesli jest dobrze smarowana, w przypadku mechaniki luz jest dobrze ustawiony nie ma prawa sie wycierac. Na 5 lat bycia dystrybutorem mialem dwie reklamacje, w jednej kloent wsadzil walki od M44 do M42 i ustawil zle luzy na mechanice, krzywki sie wybily od tego. Drugi Pan nie wiadomo jakim cudem skrzywil walek przy montazu.
Krzywki na walkach CatCams maja rozna twardosc na calej swojej szerokosci tak aby dobrze pracowaly z popychaczem. Takze nie jest to takie chop siup nastrugac walek na tokarce.Bonczek - Wto 28 Gru, 2010
saxorulez napisał/a:
Drugi Pan nie wiadomo jakim cudem skrzywil walek przy montazu