10.15 bede po Ciebie,ok? .Tylko włącz sobie telefon nox - Pią 08 Maj, 2009 Faktycznie wyłączony jest
To do zoBart - Sob 09 Maj, 2009 jak nie będzie padać to przyjeżdżam na skuterze nox - Sob 09 Maj, 2009 telefon włączyłem i odczytałem sms'a w każdym razie będe Bart - Sob 09 Maj, 2009 tak na 70%? GeKo - Sob 09 Maj, 2009 Postaram się wpaść na chwilkę po 11.Niemy - Sob 09 Maj, 2009 bylem i było fajnie jak zawsze
dobrze było znowu zobaczyć Wasze mordy
Maciusiowy milo było poznać, furka lux malina!
Mi mnie cały czas zachodził od tylu! a fee!mi - Sob 09 Maj, 2009
Niemy napisał/a:
Mi mnie cały czas zachodził od tylu! a fee!
a weź, a weź! Już tu nie graj przed chłopakami takiego nieprzystępnego, no!
Swoją drogą zakochanie MarkaS3 jakoś tak nie do końca do mnie dotarło, choć widziałem na własne oczy Anonymous - Sob 09 Maj, 2009 Nie dotarło bo to była kobieta? mi - Sob 09 Maj, 2009 nie dotarło, bo to Narcyz nasz przeca!Jacek - Sob 09 Maj, 2009 dobra synki:
klasa do 1.3 wyjęta z Mi na prawym, niezły debiut.
Sąsiadek wyjął swoją klasę i 3 w generali
proszę o fotki, on boarda zapodam z roboty bo zchałupy sie nie załaduje nawet za 5 godzin.
było super, dzięki za doping Marek23 - Sob 09 Maj, 2009 Hehe, miłość to podstawa. Fajnie, że wpadliście... Na mnie i tak największe wrażenie zrobiło 300 konne stare Audi Quatro. Jakie to miało odejście...
jacek czajka napisał/a:
3 w generali
Ale zielone saxo się zjebało, więc nie do końca sam wyjechałem to miejsce. Choć faktem jest, że Astra mocowo powoli umiera. Byłem w szoku, że skrzynia i silnik przeżyły.martin.h - Sob 09 Maj, 2009 No to gratulacje.
Miło było poznać nowe twarze (mordy?).mi - Sob 09 Maj, 2009
Marek23 napisał/a:
Na mnie i tak największe wrażenie zrobiło 300 konne stare Audi Quatro. Jakie to miało odejście...
odejście miało nieziemskie, ale kierownik, hmmm... Może też powinien odejść? strick - Sob 09 Maj, 2009 Ja tylko jedno zdjęcie zrobiłem