ICE - In Car Entertainment - Internet Mobliny - ktory??
Jakarti - Czw 17 Wrz, 2009 a ja mialem playa i w warszawie zapitalalo jak zle.
na dzialce pod warszawa niestety nie bylo zasiego. play mobile ma zasieg tylko w duzych miastach , wszedzie w hsdpa czy jakos tak - ssie jak zly
jako, ze na dzialce nie bylo zasiegu to oddalem do punktu skad wzialem i po sprawie.
musze zaplacic 9 zl bo zapomnialem za aktywacje, a reszte mi zwrocili. przyszedl rachunek jeden ale maja taka procedure ze rachunek musi przyjsc a pozniej podsylaja fakture korygujaca.
nie mialem zadnych problemow, szkoda, ze net nie dziala poza duzymi miastami.Anonymous - Czw 17 Wrz, 2009 od 2 m-cy mam Orange Free 1,5Gb i jestem zadowolony .... moge polecać M - Pon 16 Lis, 2009 Wzialem dzisiaj plusa simdate czyli iplus na karte Zobaczymy co to jest warte 106 - Pon 16 Lis, 2009
eM napisał/a:
Wzialem dzisiaj plusa simdate czyli iplus na karte Zobaczymy co to jest warte
jako alternatywa to w simplusie sa teraz dobre pakiety internetowe:
w simdata masz 3gr za 100kBM - Pon 16 Lis, 2009 nie mam simplusa mam orange go wiec sobie dokupilem na karcioche106 - Pon 16 Lis, 2009 starter simplusa na ktorym mozesz uruchomic pakiety kosztuje 5 pln M - Pon 16 Lis, 2009 wiem ale jak bede zadowolony to bede z tego korzystacAnonymous - Wto 17 Lis, 2009 Obecnie oferta Orange wypada najkorzystniej, niedawno wprowadzili nowe limity danych. Oferta jest dla nowych jak i dotychczasowych użytkowników
szukam dla mamy dostawcy Internetu. niestety nie ma mozliwosci wykorzystania kabla. TV rowniez bedzie satelita.
czy macie z tym jakies doswiadczenia? polecacie jakas firme?? net musi dobrze dzialac wiec 1mb przez modem ery/plusa/orange (play nie ma tam zasiegu) raczej odpada. to bedzie ostatecznosc.Michał - Wto 18 Maj, 2010 czegoś nei kumam
najpierw piszesz ze nie będzie kabla, a z drugiej strony nei chcesz ery/plusa/orange ?
no to jak to ... oba sie wykluczają
spytaj sie sąsiadów na działeczce czy mają net. Jeśli jest jakiś provider tam u was ( w co wątpie ) to bierz od nich internet, a jesli nie ma, to bierzesz jednego z trzech.Jakarti - Wto 18 Maj, 2010 jest jeszzcze satelita i radiowy shit.
nie wiem jak to dziala wiec pytam