To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - BMW Z3 - M Roadster

M - Nie 24 Maj, 2009

Bo to jest tak ze jak kogos nie stac na auto tej klasy a kupuje najtansze bo mysli ze oszuka system i zlapie pana boga za nogi to potem bedzie miec owszem, cos co przypomina ten samochod
Walle - Nie 24 Maj, 2009

Szczepanek napisał/a:
Ja zas sledze sobie rynek M5e39 w dojczlandzie i tak jak w PL za 40-50k PLN sa egzemplarze
sredniego stanu, to za tyle w .de sa najtansze szroty. Mysle, ze skoro w .de chca 18-20k ojro,
to znaczy, ze sa to zdrowe sztuki i w PL na pewno takich nie ma. Im wiecej wydasz na wejsciu
przy zakupie, tym mniej pozniej zaplacisz za uzytkowanie. :/

zgadza się. a dla odważnych jest jeszcze opcja kupienia przetartego anglika - koszt około 25-30 k pln na gotowo,

Michał, zadzwoń do człowieka - PUZ 502 275 861 - zajmuje się swapami i sprowadzaniem aut z Anglii i dojczlandii, może bedzie w stanie pomóc. Powiedz, że tel masz od Łukasza.

Walle - Nie 24 Maj, 2009

p.s ale zrób też rekonesans co do cen serwisowania takiego furacza :]
206 Gti - Nie 24 Maj, 2009

eM napisał/a:
Bo to jest tak ze jak kogos nie stac na auto tej klasy a kupuje najtansze bo mysli ze oszuka system i zlapie pana boga za nogi to potem bedzie miec owszem, cos co przypomina ten samochod

Nic jeszcze nie kupiłem.... :) ale zgadzam się z Toba Em. Jeśli okaże się że z3-m w stanie przyzwoitym nie można dostać w miarę rozsądnych pieniądzach- trudno - widocznie jestem za cienki -:) . Nie mogę sobie pozwolić żeby wydać 20k euro na zabawkę - choć szczerze wątpię żeby to były ceny tranzakcyje ... To są 9 - 10 lenie auta .... Ludzie ... Będę sobie spokojnie szukał ...

Narazie poczekajmy co napisze Maciusiowy! -:)

206 Gti - Nie 24 Maj, 2009

Ale od razu widać że polskie forum..
Telefon do człowieka ... Dojczlandia ...swapy ... Przedarty anglik dla odważnych
hahaha -:)))

Walle - Pon 25 Maj, 2009

206 Gti napisał/a:
Telefon do człowieka ... Dojczlandia ...swapy ... Przedarty anglik dla odważnych

mógłbym być niezbyt grzeczny, ale chyba nie ma sensu specjalisto

Michał - Pon 25 Maj, 2009

206 Gti napisał/a:

hyyhyhyhy dobre :D
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
- Panie, bity ?
- Tak, Panie, bity, ale delikatnie, po dachu w rzece wylądował. Ale zrobiony lepiej niż z fabryki :D

M - Pon 25 Maj, 2009

Adam, tutaj czas dziala tylko na twoja korzysc, wiec spokojnie, dobry egzemplarz wpadnie sam w twoje rece.
Michał - Pon 25 Maj, 2009

M - Pon 25 Maj, 2009

Zacny zacny...
206 Gti - Pon 25 Maj, 2009

Walle napisał/a:

Hej, to był żart -- Nie gniewaj sie !! Zartuje, taka autoironia !!! :* :*

1. Nie chciałem Cie urazić,
2. Nie śmieje się itp.
3. Jest wszystko z mojej strony GTI !

CHRZANEK - Pon 25 Maj, 2009

Adam (206Gti)...

Powiem Ci że wybrałes sobie autko które bardzo ale to bardzo trudno kupić w PL.
Nie będe odradzał zakupu albo przekonywał że kupisz lepszy samochód za te pieniadze bo rozumiem że własnie TO cie interesuje.
Poniewaz wydaje mi się ze nikt z nas na tym forum nic ciekawego Ci nie powie - proponuje zalogowac się i popytac na forum "branżowym":

http://www.mforum.com.pl/

Tam sa ludzie którzy naprawde znają te auta (min. mój kolega posiadacz E36 M3)

pcs - Pon 25 Maj, 2009

moze jednak odpusc z3m na rzecz czegos podobnego, co da sie kupic w igla stanie za 50tys, np. honde s2000 ...
PiTT - Pon 25 Maj, 2009

ja też bym jednak był za s2000
piękne auto i niesamowity dzwięk jak zrobi się dolot ;D

Walle - Pon 25 Maj, 2009

206 Gti napisał/a:
Walle napisał/a:

Hej, to był żart -- Nie gniewaj sie !! Zartuje, taka autoironia !!! :* :*

1. Nie chciałem Cie urazić,
2. Nie śmieje się itp.
3. Jest wszystko z mojej strony GTI !

Oki ^_^