To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - kosiarka

106 - Pon 06 Lip, 2009

a kolejna odslona tego tematu bedzie detaling kosiarek.... ;D
M - Pon 06 Lip, 2009

co ma wspolnego silnik kosiarki i silnik w type-rze?

...

taki sam moment obrotowy :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Bad-i - Pon 06 Lip, 2009

AndreXSi napisał/a:
kur.wa kosiarki, wszędzie te jabe.ne kosiarki! nawet na tym forum sie zaczęło. Przenieście się kur.wa na forum www.forum.trzepiekoniaprzykoszeniutrawnika.pl bo nie mogę no. w Domu kur.wa nie ma wieczoru żeby któryś pomylony.ny sąsiad nie załączył sobie kosiareczki (i to nie tak że wszyscy koszą naraz - każdy ma swój dzień w tygodniu), a w sobotę jest kumulacja-koszą wszyscy, ale jeden po drugim, żeby mnie jeszcze bardziej wkur.wić. I to nie fajną cichą kosiareczką elektryczną tylko spalinową rozjebundą z wolnym wydechem(nie wiem kur.wa, moc większa czy co?) o kulturze pracy trabanta.
PROSZĘ, NIECH KTOŚ ZAMKNIE TEN TEMAT!

ja mam w swojej Agr wydech i kosze w poniedziałki rano :D

Anonymous - Pon 06 Lip, 2009

Moja spalinówka z silnikiem briggsa puszcza marchew z wydechu przy przy gazowaniu ;D
Anonymous - Pon 06 Lip, 2009

Wiem, słychać u mnie w oknie kur.wa
Gaydek - Pon 06 Lip, 2009

106 napisał/a:
a kolejna odslona tego tematu bedzie detaling kosiarek.... ;D

Słuszna koncepcja. Trzeba będzie o tym pomyśleć :D .

Michał - Pon 06 Lip, 2009

a jakiś gwint do kosiarki można kupić i na glebe ( trawe ) ją rzucić ?
106 - Pon 06 Lip, 2009

reg wysokosci jest juz w standardzie
kubas - Pon 06 Lip, 2009

bad-i jesli pozolka/popalila sie po nawozie to jest zle... a jesli oni mowia ze jest dobrze to po prostu sie nie znaja. Kto kosi trawe u ciebie ? Oni czy ty ? Jesli trawa jest za krotko skoszona to bedzie bardzooooooo lipna... Nawozu nie mozna sypac za duzo, azofoska ktorej uzywa anjas jest git ! Bad-i masz trawke z rolki czy byla siana ?
Bad-i - Pon 06 Lip, 2009

kubas trawa z rolki, koszona jest przez moja osobe i to na dosc duza wysokosc. Takze kosze praktycznie dwa razy na tydzien. Jezeli chodzi o popalenia to nei wiem jak to wyjasnic, goscie przyjezdzaja i robia jakies tam eksperymenty bo maja mi zrobic wimbledon :D . Takze narazie sie nie denerwuje, ale wiem ze jak nei bedzie dobrze wygladala na przyszly sezon to ich wytluke :D

a tak powaznie to oni w tej chwili zbieraja jakis tam filc ktory jest specjalnie wyciagany jakims nawozem