106 - Pon 06 Lip, 2009 a kolejna odslona tego tematu bedzie detaling kosiarek.... M - Pon 06 Lip, 2009 co ma wspolnego silnik kosiarki i silnik w type-rze?
...
taki sam moment obrotowy Bad-i - Pon 06 Lip, 2009
AndreXSi napisał/a:
kur.wa kosiarki, wszędzie te jabe.ne kosiarki! nawet na tym forum sie zaczęło. Przenieście się kur.wa na forum www.forum.trzepiekoniaprzykoszeniutrawnika.pl bo nie mogę no. w Domu kur.wa nie ma wieczoru żeby któryś pomylony.ny sąsiad nie załączył sobie kosiareczki (i to nie tak że wszyscy koszą naraz - każdy ma swój dzień w tygodniu), a w sobotę jest kumulacja-koszą wszyscy, ale jeden po drugim, żeby mnie jeszcze bardziej wkur.wić. I to nie fajną cichą kosiareczką elektryczną tylko spalinową rozjebundą z wolnym wydechem(nie wiem kur.wa, moc większa czy co?) o kulturze pracy trabanta.
PROSZĘ, NIECH KTOŚ ZAMKNIE TEN TEMAT!
ja mam w swojej Agr wydech i kosze w poniedziałki rano Anonymous - Pon 06 Lip, 2009 Moja spalinówka z silnikiem briggsa puszcza marchew z wydechu przy przy gazowaniu Anonymous - Pon 06 Lip, 2009 Wiem, słychać u mnie w oknie kur.waGaydek - Pon 06 Lip, 2009
106 napisał/a:
a kolejna odslona tego tematu bedzie detaling kosiarek....
Słuszna koncepcja. Trzeba będzie o tym pomyśleć .Michał - Pon 06 Lip, 2009 a jakiś gwint do kosiarki można kupić i na glebe ( trawe ) ją rzucić ?106 - Pon 06 Lip, 2009 reg wysokosci jest juz w standardziekubas - Pon 06 Lip, 2009 bad-i jesli pozolka/popalila sie po nawozie to jest zle... a jesli oni mowia ze jest dobrze to po prostu sie nie znaja. Kto kosi trawe u ciebie ? Oni czy ty ? Jesli trawa jest za krotko skoszona to bedzie bardzooooooo lipna... Nawozu nie mozna sypac za duzo, azofoska ktorej uzywa anjas jest git ! Bad-i masz trawke z rolki czy byla siana ?Bad-i - Pon 06 Lip, 2009 kubas trawa z rolki, koszona jest przez moja osobe i to na dosc duza wysokosc. Takze kosze praktycznie dwa razy na tydzien. Jezeli chodzi o popalenia to nei wiem jak to wyjasnic, goscie przyjezdzaja i robia jakies tam eksperymenty bo maja mi zrobic wimbledon . Takze narazie sie nie denerwuje, ale wiem ze jak nei bedzie dobrze wygladala na przyszly sezon to ich wytluke
a tak powaznie to oni w tej chwili zbieraja jakis tam filc ktory jest specjalnie wyciagany jakims nawozem