Michał - Pią 03 Lip, 2009 aha, jutro ci przypierdole jak przyjade do was, dwa geje , Piotruś i Kubuś
dotykacie się po siusiaczkach ? kizimizi kizimizi kizimizi
dobra, ide spać
dokończymy na pecie o 16 jutro tą rozmowe nerwusie
PEACE !!Jakarti - Pią 03 Lip, 2009 dobra - dostaniesz deska do prasowania przez łeb to sie uspokoisz
kizimizi?? i Ty sie nazywasz mezczyzna? PiTT - Pią 03 Lip, 2009
Michał napisał/a:
bardzo mądry temat. aż by się chciało coś napisać ale już nie ma co bo taki mądry
dokladnie
temat z dupy
juz to komuś napisałem na gg
weź napij sie melisy dudikof.
zajebe!
daj kamienia!
hehe, nie melisy tylko persen i kapsułkach, chwilowo odstawiłem bo usypiałem przy kompie, ale na miasto jest ok
Vlodarsky - Pią 03 Lip, 2009 A ja mam jeden taki trik w Jumperze dla taksówkarzy którzy czują się ponad prawem Jak już stają przede mną na światłach to ja moim malutkim Jumperkiem podjeżdżam bliziutko bo taką taryfeńkę i sobie stoje. Pytacie co w tym dziwnego ? hehe a to, że moje światła mijania są wtedy na wysokości lusterek złotówy przede mną i wtedy obserwuje jak taki delikwent ucieka przed światłem - zasłania się przechyla itd
A więc uważajcie !!!!
anjas - Pią 03 Lip, 2009
Vlodarsky napisał/a:
już stają przede mną na światłach to ja moim malutkim Jumperkiem podjeżdżam bliziutko bo taką taryfeńkę i sobie stoje.
kurrrwwwwwaaaa, wiedziałem, że kierowcy Jumperów robia to specjalnie!!!! ))
A jaaaak mnie to wkuuurwiaaaaa...Walle - Pią 03 Lip, 2009 wkurwienie jest w naszym nastawieniu, jak miałem 1.6 automata to miałem wyjebkę na wszystko, pełen luzik, kruzing master po prostu...., pitt załóż blokadę mocy na miasto Michał - Pią 03 Lip, 2009
Walle napisał/a:
kurcze jest w naszym nastawieniu, jak miałem 1.6 automata to miałem wyjebkę na wszystko, pełen luzik, kruzing master po prostu...., pitt załóż blokadę mocy na miasto
w sumie to o to mi chodziPiTT - Pią 03 Lip, 2009
Walle napisał/a:
kurcze jest w naszym nastawieniu, jak miałem 1.6 automata to miałem wyjebkę na wszystko, pełen luzik, kruzing master po prostu...., pitt załóż blokadę mocy na miasto
ok, ale akurat te przykłady co podałem to nie były związane z mocą
inną kwestią też jest debilizm i brak wyobraźni innych użytkowników dróg, ale to osobny tematnox - Pią 03 Lip, 2009 Mnie najbardziej doprowadzają fo Furii kretyni tempe chuje które nagle chcą się bawić w pana Policjanta i sterować ruchem , Wjeżdżają na past który się kończy za 2 kilometry i tak blokują żeby nikt tam nie jechał , nosz kurw.... po to ten pas jest żeby nim jechać ktoś se jedzie szybciej to śmignie i nie ma go ale tir jadący 60 na godzinę nie pozwoli się jakiemuś pacanowi wyprzedzić masakra Debile kretyni ....
Ma sa kra
Za kierownica jestem mega nerwowy ale jest coś w tym co napisał Michał
Jeździłem przez pół roku Pugiem Partnerem mięciutkie zawieszenie 1/4 75 KM pod maską i na luziku śmigałem , od czasu do czasu śmigam pandą 1.1 55 ale to jest Dibałem normalnie i non stop przez miasto pełną ... choć nie jestem przedstawicielem handlowym ale że ona jest biała i w dodatku Van to tak się w niej czuje ducha przedstawiciela handlowego niskiego szczebla i non stop atackfydi - Pią 03 Lip, 2009 jak nie jeździsz wiesz niewiele
ty i twoi przyjaciele
gdy pojeździsz i popatrzysz
masz jak w kinie lub w teatrze
gdy się człowiek dużo styka
wtedy działa statystyka
jak się człowiek poociera
to odróżni tu od teraz
widzisz okna drzwi i oczy
nic cię w życiu nie zaskoczy
tylu chwilę masz u siebie
a za kółkiem jesteś jeden
numer jeden
jesteś jedenanjas - Pią 03 Lip, 2009 Dziś jechałem do Warszawy trochę później niż zwykle. Ruch spory, ale kurde, jaka kulturka!
Miałem chyba jakieś wyjątkowe szczęście, ale 2 razy przy lewoskręcie kierowcy, którzy jechali z naprzeciwka zatrzymywali się i mnie przepuszczali.
Kilka razy w korku właczyłem kierunek, żeby zmienić pas i od razu ktoś na pasie obok zwalniał i mnie wpuszczał.
Szok... pozytywny szok!!!Jakarti - Pią 03 Lip, 2009 do Warszawy i okolic:
a jak jest np to zwezenie przed Konstancinem i 99% ludzi wie, ze jest zwezenie i specjalnie jedzie lewym do konca zeby sie wjebac?? (pomijam sytuacje gdzie jada dwa pasy i ludzie powinni jechac "na zakladke" bo to niemozliwe u nas..) i ktos blokuje lewy zeby wlasnie tym chujom utrudnic
to dobrze robi czy zle?
ja uwazam, ze dobrze wszyscy powinni stac tyle samo w korku kufa..nox - Pią 03 Lip, 2009 PO to są te dwa pasy żeby rozładować ruch cnie ? Jest zwężenie to się jedzie tym pasem do samego końca .
that's the law
Pomijając ten fakt pan w Tirze nie jest od tego żeby sterować ruchem !Jakarti - Pią 03 Lip, 2009 no ja tez tak uwazam..
do konca oba i wjazd na zakladke ale w PL dzieje sie jakos tak, ze nie zawsze ta zakladka dziala i sie ludzie cisnieniuja na prawym.. i nie wpuszczaja..PiTT - Pią 03 Lip, 2009 no właśnie w temacie zwężeń
ogólnie wiadomo, gdzie zwężenie tam ten pas jedzie najszybciej bo się wszyscy z niego wpychają
czy to dobrze? jak dla mnie nie, bo logiczne jest to że pas jadący na wprost powinien być szybszy a ze zwężenia na zakładę wjeżdzają co 2-gi, 3-ci samochód
u nas jest inaczej jednak i zazwyczaj cały ciąg samochodów wbija się ze zwężenia - ot takie małe cwaniactwo
ten kto blokuje lewy pas, powoduje właśnie to że oba pasy jadą równo i nie ma sytuacji że "właściwy" pas stoi a ze zwężenia się wszyscy ładują
takie mam zdanie bo w większości przypadków ludzie dokładnie wiedzą gdzie są zwężenia i celowo się pchają
co innego np. jak jest remont dróg, to wtedy się nie przewidzi, ale zawsze, ale to zawsze jest tak że pas zwężający jest kilkukrotnie szybszy - i to jest raczej gapiostwo tych co wpuszczają każdego jak leci, oczywiście wpuszczanie TAK, ale z głową, tak żeby nie tamować ruchu na swoim pasie