To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Autobusy i taksiarze

Michał - Pią 03 Lip, 2009

aha, jutro ci przypierdole jak przyjade do was, dwa geje , Piotruś i Kubuś :D
dotykacie się po siusiaczkach ? kizimizi kizimizi kizimizi
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
dobra, ide spać
dokończymy na pecie o 16 jutro tą rozmowe nerwusie :D
PEACE !!

Jakarti - Pią 03 Lip, 2009

dobra - dostaniesz deska do prasowania przez łeb to sie uspokoisz :D

kizimizi?? i Ty sie nazywasz mezczyzna? :D :D :D

PiTT - Pią 03 Lip, 2009

Michał napisał/a:
bardzo mądry temat. aż by się chciało coś napisać ale już nie ma co bo taki mądry
dokladnie
temat z dupy
juz to komuś napisałem na gg
weź napij sie melisy dudikof. :D

zajebe!
daj kamienia!
hehe, nie melisy tylko persen i kapsułkach, chwilowo odstawiłem bo usypiałem przy kompie, ale na miasto jest ok
;D

Vlodarsky - Pią 03 Lip, 2009

A ja mam jeden taki trik w Jumperze dla taksówkarzy którzy czują się ponad prawem :) Jak już stają przede mną na światłach to ja moim malutkim Jumperkiem podjeżdżam bliziutko bo taką taryfeńkę i sobie stoje. Pytacie co w tym dziwnego ? hehe a to, że moje światła mijania są wtedy na wysokości lusterek złotówy przede mną i wtedy obserwuje jak taki delikwent ucieka przed światłem - zasłania się przechyla itd

A więc uważajcie !!!!

anjas - Pią 03 Lip, 2009

Vlodarsky napisał/a:
już stają przede mną na światłach to ja moim malutkim Jumperkiem podjeżdżam bliziutko bo taką taryfeńkę i sobie stoje.

kurrrwwwwwaaaa, wiedziałem, że kierowcy Jumperów robia to specjalnie!!!! :) ))

A jaaaak mnie to wkuuurwiaaaaa...

Walle - Pią 03 Lip, 2009

wkurwienie jest w naszym nastawieniu, jak miałem 1.6 automata to miałem wyjebkę na wszystko, pełen luzik, kruzing master po prostu...., pitt załóż blokadę mocy na miasto ;D
Michał - Pią 03 Lip, 2009

Walle napisał/a:
kurcze jest w naszym nastawieniu, jak miałem 1.6 automata to miałem wyjebkę na wszystko, pełen luzik, kruzing master po prostu...., pitt załóż blokadę mocy na miasto ;D

w sumie to o to mi chodzi

PiTT - Pią 03 Lip, 2009

Walle napisał/a:
kurcze jest w naszym nastawieniu, jak miałem 1.6 automata to miałem wyjebkę na wszystko, pełen luzik, kruzing master po prostu...., pitt załóż blokadę mocy na miasto ;D

ok, ale akurat te przykłady co podałem to nie były związane z mocą
inną kwestią też jest debilizm i brak wyobraźni innych użytkowników dróg, ale to osobny temat

nox - Pią 03 Lip, 2009

Mnie najbardziej doprowadzają fo Furii kretyni tempe chuje które nagle chcą się bawić w pana Policjanta i sterować ruchem , Wjeżdżają na past który się kończy za 2 kilometry i tak blokują żeby nikt tam nie jechał , nosz kurw.... po to ten pas jest żeby nim jechać ktoś se jedzie szybciej to śmignie i nie ma go ale tir jadący 60 na godzinę nie pozwoli się jakiemuś pacanowi wyprzedzić masakra Debile kretyni ....

Ma sa kra

Za kierownica jestem mega nerwowy ale jest coś w tym co napisał Michał

Jeździłem przez pół roku Pugiem Partnerem mięciutkie zawieszenie 1/4 75 KM pod maską i na luziku śmigałem , od czasu do czasu śmigam pandą 1.1 55 ale to jest Dibałem normalnie i non stop przez miasto pełną ... choć nie jestem przedstawicielem handlowym ale że ona jest biała i w dodatku Van to tak się w niej czuje ducha przedstawiciela handlowego niskiego szczebla i non stop atack

fydi - Pią 03 Lip, 2009

jak nie jeździsz wiesz niewiele
ty i twoi przyjaciele
gdy pojeździsz i popatrzysz
masz jak w kinie lub w teatrze

gdy się człowiek dużo styka
wtedy działa statystyka
jak się człowiek poociera
to odróżni tu od teraz

widzisz okna drzwi i oczy
nic cię w życiu nie zaskoczy
tylu chwilę masz u siebie
a za kółkiem jesteś jeden
numer jeden
jesteś jeden

anjas - Pią 03 Lip, 2009

Dziś jechałem do Warszawy trochę później niż zwykle. Ruch spory, ale kurde, jaka kulturka!
Miałem chyba jakieś wyjątkowe szczęście, ale 2 razy przy lewoskręcie kierowcy, którzy jechali z naprzeciwka zatrzymywali się i mnie przepuszczali.
Kilka razy w korku właczyłem kierunek, żeby zmienić pas i od razu ktoś na pasie obok zwalniał i mnie wpuszczał.
Szok... pozytywny szok!!!

do Warszawy i okolic:

a jak jest np to zwezenie przed Konstancinem i 99% ludzi wie, ze jest zwezenie i specjalnie jedzie lewym do konca zeby sie wjebac?? (pomijam sytuacje gdzie jada dwa pasy i ludzie powinni jechac "na zakladke" bo to niemozliwe u nas..) i ktos blokuje lewy zeby wlasnie tym chujom utrudnic

to dobrze robi czy zle?
ja uwazam, ze dobrze :D wszyscy powinni stac tyle samo w korku kufa..

nox - Pią 03 Lip, 2009

PO to są te dwa pasy żeby rozładować ruch cnie ? Jest zwężenie to się jedzie tym pasem do samego końca .

that's the law

Pomijając ten fakt pan w Tirze nie jest od tego żeby sterować ruchem !

no ja tez tak uwazam..
do konca oba i wjazd na zakladke ale w PL dzieje sie jakos tak, ze nie zawsze ta zakladka dziala i sie ludzie cisnieniuja na prawym.. i nie wpuszczaja..

PiTT - Pią 03 Lip, 2009

no właśnie w temacie zwężeń
ogólnie wiadomo, gdzie zwężenie tam ten pas jedzie najszybciej bo się wszyscy z niego wpychają
czy to dobrze? jak dla mnie nie, bo logiczne jest to że pas jadący na wprost powinien być szybszy a ze zwężenia na zakładę wjeżdzają co 2-gi, 3-ci samochód
u nas jest inaczej jednak i zazwyczaj cały ciąg samochodów wbija się ze zwężenia - ot takie małe cwaniactwo
ten kto blokuje lewy pas, powoduje właśnie to że oba pasy jadą równo i nie ma sytuacji że "właściwy" pas stoi a ze zwężenia się wszyscy ładują
takie mam zdanie bo w większości przypadków ludzie dokładnie wiedzą gdzie są zwężenia i celowo się pchają
co innego np. jak jest remont dróg, to wtedy się nie przewidzi, ale zawsze, ale to zawsze jest tak że pas zwężający jest kilkukrotnie szybszy - i to jest raczej gapiostwo tych co wpuszczają każdego jak leci, oczywiście wpuszczanie TAK, ale z głową, tak żeby nie tamować ruchu na swoim pasie