To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [zakup grupowy] z oferty Kam Racing

martin.h - Wto 21 Lip, 2009

No właśnie, zawsze odpisywał po dwóch dniach, a teraz poszły już 2 maile (pierwszego wysyłałem tydzień temu) i nic, cisza. Ale postaram się dograć sprawę do końca, jak już się zaoferowałem to skończę to.
tomecki - Wto 21 Lip, 2009

mam kumpla w Anglii (nawiasem mówiąc dziś mi kupił wydech peugeot sport), dajcie numer do tego Kevina - powiedział że zadzwoni do niego i dowie się co jest grane.

Nie ma numeru, jest tylko mail, ten co na stronie KamRacing.
tomecki - Wto 21 Lip, 2009

pieniądze już poszły do niego?

tomecki napisał/a:
pieniądze już poszły do niego?

Jeszcze nie było rachunku, więc nie poszły.

Anonymous - Wto 21 Lip, 2009

Kiepskie ceny na tym Kam Racing - te np. przewody Goodridge'a,których jest najwięcej zamówień ma o 10 funtów drożej niż na jeb.yu ;)
Michał - Śro 22 Lip, 2009

List do kevina z UK od martina
Cytat:
HARASZO KEVIN !!
Привет, (имя русском языке) Извините, что так долго писал. Я был немного путаница, потому что вместе с коллегами, решил снять квартиру, в которой мы живем сегодня. Он заявил, что он будет более выгодным, чем квартиры в общежитие. Я имею личный угол, который чувствует себя очень хорошо. Эта квартира находится в блоке 72/11, и это число не слишком велико. Он имеет 2 комнаты, кухня и ванная комната, и достаточно большой балкон. Они могут быть найдены на 8 этаже, так что вы должны ввести лифт, но она не является самой маленькой проблемой. Далее на метро 15 минут. Он много зеленых насаждений в населенных пунктах и в окрестности. Мы также с рядом продуктовый магазин, пекарня, парикмахерская, прачечная объектов, солярий, киоск и движения зубного врача. В нашем здании частного детского сада. Жилой соседей с плавательным бассейном и спортивным залом в начальной школе. В школе я очень близко, потому лишь 10 минут пешком. Очень уютный и прийти жить с ним только неделю очень счастливы. Что сладкое желание, я хотел бы пригласить Вас присоединиться к ним. Я с нетерпением ждет ответе. С уважением!

martin.h - Śro 22 Lip, 2009

nikt się nie śmieje :>
Michał - Śro 22 Lip, 2009

R26R jest szybsze od RS'a
Anonymous - Śro 22 Lip, 2009

sorry ,ale ja sie śmieję :rotfl:
anjas - Śro 22 Lip, 2009

tomecki napisał/a:
mam kumpla w Anglii (nawiasem mówiąc dziś mi kupił wydech peugeot sport), dajcie numer do tego Kevina - powiedział że zadzwoni do niego i dowie się co jest grane.

Temat załatwiony. Kumpel tomeckiego zadzwonił już do Kevina.

Jakarti - Czw 23 Lip, 2009

moze po prostu jest na urlopie i olał..
Koto - Czw 23 Lip, 2009

To ile dajemy Kevinowi czasu na odpowiedź?
(potem telefon do mariusza, waszki g i popka)

martin.h - Czw 23 Lip, 2009

K... nie wiem, trochę się zawiodłem, że tak podchodzą do klienta. Ja czekam do poniedziałku.
Loko - Czw 23 Lip, 2009

Yyy eee, może napisz do niego jeszcze raz, bo na przykład właśnie teraz jest online na forum saxperience.