rasta - Pon 27 Lip, 2009 No na mokrym to bym był ostatni GOKART - Pon 27 Lip, 2009 0.003 pln ode mnie.
Na mnie największe wrażenie na torze zrobił wynik Jacka w Aygolocie , gratulacje ziom , super wynik ! Jak patrze na tą tabelkę z poz.7 i kolumnę "moc" 69 KM to jestem pełen uznania dla tego samochodziku.
Loko - latał jakby miał 3 życia w zapasie. Gdyby auta nie stały przy trybunach to napadałbyś pierwszy lewy pełną dzidą
Ekipa która darła japę z trybun: wszedłeś / nie weszłeś - mistrz
Freeman - dzięki za fajne foty. W ogóle ujęcia aut na winklu z tarką bardzo mi leżą.
Plata Team squad - heh no co ja mam powiedzieć Dzięki że mnie przygarnęliście, daliście dach nad głową, nakarmiliście i spiliście ! Bardzo pozytywna z Was ekipa, bardzo fajnie się bawiłem
Plata - lokal, jak lokal, dużo zasłon ale takie nogi jakie tam chodziły... . boszszsz
Gratulacje dla Stf'a za wynik. Nie mam pytań, Stef skręca i dzięki jego radom udało się urwać za drugim razem prawie sekundę.bizon - Pon 27 Lip, 2009 loko - profi podsumowanie.
szacun dla wszystkich, ktorzy pojechali, szczegolny dla tych co pojechali lepiej a superszczegolny dla kierownika aygo. damn, ale to wyglada
wyjazd byl mega, mam nadzieje, ze uda sie powtorzyc. zaprosze wtedy tego i owego na poklad, coby mi podpowiedzial gdzie daje tylka
no i postaram sie dorobic kompletu toyo szerszych niz obecnie. poki jezdzilem na cwiartke, to roznicy nie robilo, ale tu grip to podstawa.kubas - Pon 27 Lip, 2009 gratulacje chlopaki !! gratki dla eMa !! gratki dla stfa oraz jacka !
łukasz musisz na jakieś szkolenie z odwagi isc !!
fajne foty free !k-mart - Pon 27 Lip, 2009 Jestem dumny z eM'a, super czas, cif skreca
Dojdzie kompresor i bedzie walka o 1 i 2!CHRZANEK - Pon 27 Lip, 2009
bizon napisał/a:
zaprosze wtedy tego i owego na poklad, coby mi podpowiedzial gdzie daje tylka
"Hehehe w końcu jakaś robota dla mnie"
Powiedział Mi zacierając ręcek-mart - Pon 27 Lip, 2009 Zapomnialem:
fotokomorka czy stoper nie nadazyly nad pomiarem cozworta?Michał - Pon 27 Lip, 2009 TOXIC - Pon 27 Lip, 2009 cozwortez robił za wóz reprezentacyjny po wszystkich bonusach miał by najlepszy czas z całej stawki wiec nie można było go tak po prostu umieścić w zestawieniu Greg - Pon 27 Lip, 2009
GOKART napisał/a:
Ekipa która darła japę z trybun: wszedłeś / nie weszłeś - mistrz
Była mocna zbita z tego. Ale ja nie wiem o co chodzi. rasta - Pon 27 Lip, 2009 Filmidło by Stf za co mu dziękuję
fydi - Wto 28 Lip, 2009 Jak oponki? Na filmiku słychać tylko pisk rasta - Wto 28 Lip, 2009 A nawet nie sprawdzałem, gówno straszne więc nie ma co se głowy zawracać fydi - Wto 28 Lip, 2009 Tak mnie się wydaje, że Tobie jest potrzebna dobra oponka.rasta - Wto 28 Lip, 2009 Co ty nie powiesz