MISTRZcarlose - Wto 11 Sie, 2009 no dobra Panowie, więc ponownie wracam do tematu, chciałbym trochę zawęzić krąg miejsc, więc może znacie jakieś ulice, skwerki, wille itd które spełnią moje oczekiwania w Warszawie.
Przypominam, starość, brud ale zarazem piękność tego miejsca.saxorulez - Wto 11 Sie, 2009 carlose,
na nowym mieście jest kilk atakich obskurnych uliczek.. wieczorem zgram moje foty ślubne i pokaże Ci gdzie byłem. O 4 nad ranem wyglądaja klimatycznieAnonymous - Wto 11 Sie, 2009 a cos takie majk otzrymał na urodziny od kolegów
w rozmiarze 70x100 KonradMK - Wto 11 Sie, 2009
saxorulez napisał/a:
carlose,
na nowym mieście jest kilk atakich obskurnych uliczek.. wieczorem zgram moje foty ślubne i pokaże Ci gdzie byłem. O 4 nad ranem wyglądaja klimatycznie
obsrane i obżygane przez wracających z imprez alkoholików PiTT - Śro 12 Sie, 2009 hehehe, zajebiste foty
a jeszcze pytanie, dlaczego dopiero teraz chcecie robić foty? nie za późno już?
chyba najlepiej tego samego dnia jak ślub bo na gorąco, te same fryzury, ubrania itd.
a tak to trochę po zawodach M - Śro 12 Sie, 2009 tak sie robi pittuPiTT - Śro 12 Sie, 2009 to może w ten deseń?
carlose - Wto 25 Sie, 2009 dobry pomysł, ale wkońcu zrobiliśmy spontan, jeszcze nie mam całej sesji leczy tylko jedno szybkie zdjęcie, zaczeliśmy od..
PiTT napisał/a:
a jeszcze pytanie, dlaczego dopiero teraz chcecie robić foty? nie za późno już?
chyba najlepiej tego samego dnia jak ślub bo na gorąco, te same fryzury, ubrania itd.
a tak to trochę po zawodach
mylisz się ... Maciusiowy - Wto 25 Sie, 2009 fajne
tutaj jeszcze mojej kumpeli fota - niby nic wielkiego, ale fajne: