CHRZANEK - Czw 13 Sie, 2009 Nie o wiek pytali tylko o ET Bart - Czw 13 Sie, 2009 Michał - Czw 13 Sie, 2009 zdawałes sobie sprawe jakby pies ci wyskoczył/byłby mega dół/pijak ci wyszedł na ulice , co by sie działo ?Michał - Czw 13 Sie, 2009 ponawiam pytanie
czy zdawałeś sobie sprawe i gdzie byli rodzice ?nox - Czw 13 Sie, 2009
odświeżył by swój temat "wpadłem w dziurę, co się mogło stać??"Stf - Czw 13 Sie, 2009 wklejam z innego forum, żeby nie byo:
"kiedyś jeździłem szarym Fiatem Punto SX. ładne auto było to. teściowa spaliła w nim sprzegło nawet -> też jest stritrejserem/ką... "
i do tego proszę wytłumaczyć:
1. co to jest jogurt między nogami i dlaczego nie kisiel?
2. gdzie znaleźć r8 bo mam r6, r10 i r14. ale r8 ni h.u.j.a... znaleźć nie mogę Janusz - Czw 13 Sie, 2009
Stf napisał/a:
wklejam z innego forum, żeby nie byo:
"kiedyś jeździłem szarym Fiatem Punto SX. ładne auto było to. teściowa spaliła w nim sprzegło nawet -> też jest stritrejserem/ką... "
i do tego proszę wytłumaczyć:
1. co to jest jogurt między nogami i dlaczego nie kisiel?
2. gdzie znaleźć r8 bo mam r6, r10 i r14. ale r8 ni h.u.j.a... znaleźć nie mogę
rasta - Czw 13 Sie, 2009
Stf napisał/a:
2. gdzie znaleźć r8 bo mam r6, r10 i r14. ale r8 ni h.u.j.a... znaleźć nie mogę
A co lampka w schowku nie świeci Kamilbike - Pią 14 Sie, 2009 ET 30 Majku dzieci, psow ani pijakow nie zaobserwowalem w poblizu drogi
Rasciu nie mam pojecia, mozemy sie dzis wieczorem ustawic z rolki tak jak jechalem z R8 i sie okaze Stf - Pią 14 Sie, 2009
Kamilbike napisał/a:
Rasciu nie mam pojecia, mozemy sie dzis wieczorem ustawic z rolki tak jak jechalem z R8 i sie okaze
z jogurtem czy kisielem ?Bart - Pią 14 Sie, 2009
Kamilbike napisał/a:
mozemy sie dzis wieczorem ustawic z rolki tak jak jechalem z R8 i sie okaze