To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - chwila refleksji

Michał - Śro 19 Sie, 2009

podstawa to panna z sosem, mówie wam ...
może być gruba, mieć wąsik, być głupia ( w kwestii mało inteligentna ) ale pieninonski muszą być

nox - Śro 19 Sie, 2009

Wtedy masz w domu Bogatego paszteta ale zato w jakim domu jeździsz dobrą fura wyciągasz z niego kase na drugie mieszkanko pod pozorem czegoś innego tam sobie wijesz miłosne gniazdko dla panien z Platy potem gruba bogata świnia wpada w depreche wysyłasz ja do psychiatryka kładziesz łape na jej majątku dogadujesz się z obsługą psychiatryka żeby jej już nigdy nie wypuścili i oooo tak żyjesz i tak ! :D
Vlodarsky - Śro 19 Sie, 2009

nox napisał/a:
Wtedy masz w domu Bogatego paszteta ale zato w jakim domu jeździsz dobrą fura wyciągasz z niego kase na drugie mieszkanko pod pozorem czegoś innego tam sobie wijesz miłosne gniazdko dla panien z Platy potem gruba bogata świnia wpada w depreche wysyłasz ja do psychiatryka kładziesz łape na jej majątku dogadujesz się z obsługą psychiatryka żeby jej już nigdy nie wypuścili i oooo tak żyjesz i tak !

i TY masz łeb !!!!

ale to temat o zaniedbywaniu starych Zią...

(anjas zamknij albo ich wyp.ierdol)

nox mnie rozumie :D

Anonymous - Śro 19 Sie, 2009

no nie mogę ku.rwa ..... majk moze wyjdz za Eltona Johna ;D
Vlodarsky - Śro 19 Sie, 2009

Michał ostrzeżenie za OT i za to, że prawie wymiotowałem jak zobaczyłem twoją potencjalną wybrankę.

Marcel 08 napisał/a:
no nie mogę ku.rwa ..... majk moze wyjdz za Eltona Johna ;D

jakbym mógł, zrobiłby to :D
Cytat:
zobaczyłem twoją potencjalną wybrankę.

LUBISZ TO :D

Cytat:
proponuje umowic sie w jedynym slusznym do tego miejscu

nie będe z kulką i oskarem czekał na was do południa :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

saxorulez - Śro 19 Sie, 2009

zj.eb.al.i.ś.c.ie temat..
Anonymous - Śro 19 Sie, 2009

czy zaj.e.b.isty ;D

łukasz ale o co ci chodzi
chwila do refleksji.
Refleksja jest taka ze starzy są ważni, ale jak juz czas to trzeba uciekać z ciepłego gniazdka i panna powinna mieć w h.u.j sosu :D

martin.h - Śro 19 Sie, 2009

Nie mogę, Michał roz.je.bałeś system :rotfl:
Jakarti - Śro 19 Sie, 2009

wyprowadzanie sie na sile, tzn bez srodkow to tez glupota.. szkola srednia, studia + dorabanie gdzies, po studiach praca i wyprowadzenie sie.

tak to powinno wygladac i wtedy nie ma sytuacji "zastaw sie, a postaw sie" ...

martin.h - Śro 19 Sie, 2009

Ja mieszkam jeszcze z rodzicami, ale ostatnio rzadko co przebywam w domu. Co miesiąc dokładam się do jedzenia i czynszu. Na ciuchy i inne pierdoły nie biorę kasy od rodziców już od kilku lat, studia miałem bezpłatne (dzienne). Czy jestem darmozjadem, chyba nie?
Jakarti - Śro 19 Sie, 2009

ale nikt tu o darmozjadowaniu nie mowi :D
tylko o relacjach miedzy pokoleniami i probach spojrzenia na nasze zycie z ich pkt widzenia.. :D