Michał - Śro 19 Sie, 2009 podstawa to panna z sosem, mówie wam ...
może być gruba, mieć wąsik, być głupia ( w kwestii mało inteligentna ) ale pieninonski muszą byćnox - Śro 19 Sie, 2009 Wtedy masz w domu Bogatego paszteta ale zato w jakim domu jeździsz dobrą fura wyciągasz z niego kase na drugie mieszkanko pod pozorem czegoś innego tam sobie wijesz miłosne gniazdko dla panien z Platy potem gruba bogata świnia wpada w depreche wysyłasz ja do psychiatryka kładziesz łape na jej majątku dogadujesz się z obsługą psychiatryka żeby jej już nigdy nie wypuścili i oooo tak żyjesz i tak ! Vlodarsky - Śro 19 Sie, 2009
nox napisał/a:
Wtedy masz w domu Bogatego paszteta ale zato w jakim domu jeździsz dobrą fura wyciągasz z niego kase na drugie mieszkanko pod pozorem czegoś innego tam sobie wijesz miłosne gniazdko dla panien z Platy potem gruba bogata świnia wpada w depreche wysyłasz ja do psychiatryka kładziesz łape na jej majątku dogadujesz się z obsługą psychiatryka żeby jej już nigdy nie wypuścili i oooo tak żyjesz i tak !
i TY masz łeb !!!!
ale to temat o zaniedbywaniu starych Zią...
(anjas zamknij albo ich wyp.ierdol)Michał - Śro 19 Sie, 2009 nox mnie rozumie
Anonymous - Śro 19 Sie, 2009 no nie mogę ku.rwa ..... majk moze wyjdz za Eltona Johna Vlodarsky - Śro 19 Sie, 2009 Michał ostrzeżenie za OT i za to, że prawie wymiotowałem jak zobaczyłem twoją potencjalną wybrankę.Michał - Śro 19 Sie, 2009
Marcel 08 napisał/a:
no nie mogę ku.rwa ..... majk moze wyjdz za Eltona Johna
jakbym mógł, zrobiłby to
Cytat:
zobaczyłem twoją potencjalną wybrankę.
LUBISZ TO Michał - Śro 19 Sie, 2009
Cytat:
proponuje umowic sie w jedynym slusznym do tego miejscu
nie będe z kulką i oskarem czekał na was do południa saxorulez - Śro 19 Sie, 2009 zj.eb.al.i.ś.c.ie temat..Anonymous - Śro 19 Sie, 2009 czy zaj.e.b.isty Michał - Śro 19 Sie, 2009 łukasz ale o co ci chodzi
chwila do refleksji.
Refleksja jest taka ze starzy są ważni, ale jak juz czas to trzeba uciekać z ciepłego gniazdka i panna powinna mieć w h.u.j sosu martin.h - Śro 19 Sie, 2009 Nie mogę, Michał roz.je.bałeś system Jakarti - Śro 19 Sie, 2009 wyprowadzanie sie na sile, tzn bez srodkow to tez glupota.. szkola srednia, studia + dorabanie gdzies, po studiach praca i wyprowadzenie sie.
tak to powinno wygladac i wtedy nie ma sytuacji "zastaw sie, a postaw sie" ...martin.h - Śro 19 Sie, 2009 Ja mieszkam jeszcze z rodzicami, ale ostatnio rzadko co przebywam w domu. Co miesiąc dokładam się do jedzenia i czynszu. Na ciuchy i inne pierdoły nie biorę kasy od rodziców już od kilku lat, studia miałem bezpłatne (dzienne). Czy jestem darmozjadem, chyba nie?Jakarti - Śro 19 Sie, 2009 ale nikt tu o darmozjadowaniu nie mowi
tylko o relacjach miedzy pokoleniami i probach spojrzenia na nasze zycie z ich pkt widzenia..