To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - zawias clio szport

GeKo - Śro 07 Paź, 2009

Loko i chyba Wasq są tam zalogowani. Trzeba mieć ponoć konto na Onet bo inaczej odrzuca :/

rabarbar napisał/a:
-i najwazniejsze pytanie-czy to cos da??czy zamiast polepszyc to sie nie pogorszy??
Tego się nie dowiesz raczej dopóki tego nie zrobisz. Osobiście bym wolał dobry zawias niż kombinować z takim wynalazkiem, ale wydaje mi się że auto może zacząć podskakiwać na nierównościach.
wasq - Śro 07 Paź, 2009

tylko onet psuzcza :P

forum jest dosc spore w miare jak mam czas (a tego malo) grzebe po tamtym forum

GeKo - Czw 08 Paź, 2009

A jest tam coś ciekawego czy też 200 000 tematow jaki tłumik do clio? na cliosport.net?
Anonymous - Czw 08 Paź, 2009

No to bede prekursorem :lol2: wiem ze gwint rozwiązałby sprawe ale jak moze słyszałes kłyzys na swiecie,w kieszeni pusto,tynk ze scian niedlugo przyjdzie wp.ierdalac a scigac sie chce.Koszt zrobienia takiego stabilizatora w zasadzie zerowy,wiec jak bedzie zle to zdemontuje
wasq - Czw 08 Paź, 2009

rabarbar napisał/a:
No to bede prekursorem :lol2: wiem ze gwint rozwiązałby sprawe ale jak moze słyszałes kłyzys na swiecie,w kieszeni pusto,tynk ze scian niedlugo przyjdzie wp.ierdalac a scigac sie chce.Koszt zrobienia takiego stabilizatora w zasadzie zerowy,wiec jak bedzie zle to zdemontuje

to potob sobie jakies pomiary przed operacja i po operacji

jakas czasowke na jakims kretym torze cos w tym stylu i pozniej poroownaj :D

Niemy - Nie 11 Paź, 2009

rabarbar napisał/a:
Bo ja wymysliłem takie oto druciarstwo z braku wolnych 230 euro-mam starą pogieta belke,mozna z niej wyjac stabilizator i "dołożyc" do tego co jest.Pytania brzmi
-gdzie-pod seryjnym?a moze przesunac go do tyłu??
-jak zamocowac??wspawać??dorobic jakies mocowania i na gumach tak jak przedni??
-i najwazniejsze pytanie-czy to cos da??czy zamiast polepszyc to sie nie pogorszy??

kumpel co byl z nami na wyrazowie (e36) mial wlasnie cos takiego zamontowane, a pomysl skopiowany od driftera o pseudo Ogień
- drugi stabilizator montowany pod pierwszym za pomocą specjalnie dotoczonych metalowych kostek na sztywno, obcięte końcówki fabrycznego mocowania stabilizatora
- podobno mocno ograniczyło przechyły boczne

wasq - Śro 14 Paź, 2009

Rudello napisał/a:
2230 to cena z przesyłka już...

oki to gdzie takie ladne daja :D

kubas - Wto 20 Paź, 2009

panowie klub 205 gti drivers organizuje grupowy zakup gaza ceny sa bardzo kuszace komplet do 205 czegos takiego w zeszlym roku wahal sie w okolicach 1500pln

Mysle ze do clio tez nie bedze problemu zeby przez nich kupic. Jak ktos by chcial to prosze o pw.

GeKo - Wto 20 Paź, 2009

ślicznościowe mniami
fydi - Wto 20 Paź, 2009

ale to jest ten gaz gold czyli najwyższa pólka?
kubas - Śro 21 Paź, 2009

jaki sobie zazyczysz taki bedzie :)
fydi - Śro 21 Paź, 2009

Cytat:

chodzi o cenę. gold za 1500?

Tomcat - Śro 21 Paź, 2009

fydi napisał/a:
Cytat:

chodzi o cenę. gold za 1500?

gold kosztuje prawie 800 funtów, więc raczej niebardzo

Młody Papież - Śro 21 Paź, 2009

ja bym przyjo taki zestawix
kubas - Czw 22 Paź, 2009

Dżon napisał/a:
ja bym przyjo taki zestawix

to przydupasie wejdz sobie na 205.pl i napisz do pary (admin). A ja bym przyjo w takim razie twoje kajaby.