Kamilbike - Sob 12 Wrz, 2009 Zrobilem dzis przymiarke do Bimarco Futura. Gora byla ok, calkiem luzno nie moge zlego slowa powiedziec, ale trzymanie bioder i poczatek ud, troche ciasnawe Niestety naleze do osob ktore sie dosc szybko poca i wiecznie jest mi cieplo ( chora tarczyca ), wiec w takim kubelku dupa mi sie zagotuje wasq - Wto 15 Wrz, 2009 okreslenie gorace krzesla nabiera nowgo znaczenia Anonymous - Śro 31 Sie, 2011 Temat postu: Sparco, OMP, Mirco, Bimarco??Jaki fotel polecilibyscie dla ludka 1.7m, im lzejszy tym lepiej i z mocowaniami dolnymi coby pod szyny sparco podszedl?
Skorupa zamiast rurek i niska cena beda dodatkowymi atrybutami...
Beda pomuki za wartosciowe odpowiedzi
PS.: fotel bedzie do takiego cywila na ulice...was79 - Śro 31 Sie, 2011 Czy pod szyny sparco koniecznie trzeba mieć mocowania dolne?
Ja mam szyny i mocowania boczne. Plus za takie rozwiązanie to większa możliwość wyboru foteli i oczywiscie możliwość regulacji pionowo i poziomo, a minus, że trzeba dokupić mocowanie, ale przy cenie fotela to nie jest jakiś tam mega wydatek. Ja mam takie: http://allegro.pl/mocowan...1779860658.htmlEmerytRs2 - Śro 31 Sie, 2011 to zależy od rozstawu szyn dolnych/seryjnych.
mogę Ci sprzedać bimarco cobre 2: nie pierdziana !! (wiadomo podstawa)
Tanio masz Mirco albo właśnie Korbęn 2was79 - Śro 31 Sie, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
to zależy od rozstawu szyn dolnych/seryjnych.
Mocowania boczne mają w dolnej części sporą mozliwość regulacji.
W kazdym razie baza sparco+szyny+mocowanie boczne+futura pasuje Janusz - Śro 31 Sie, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
mogę Ci sprzedać bimarco cobre 2
to jest badziewie..... i jzu na pewno nie pasuje do mini Yarko - Śro 31 Sie, 2011 musisz szukać normalnego kubła z mocowaniami bocznymi, polecam takie sparco jak ma Bonczek Anonymous - Śro 31 Sie, 2011
Yarko napisał/a:
musisz szukać normalnego kubła z mocowaniami bocznymi, polecam takie sparco jak ma Bonczek
Przeczytalem posta Was'a ze zrozumieniem za drugim razem i pytanie jakie fotel ma Bonczek?
Bimarco C mialem w klasyku i o ile jest wygodny to do nowego nie podchodzi was79 - Śro 31 Sie, 2011 czytałeś mojego posta?EmerytRs2 - Śro 31 Sie, 2011
Janusz napisał/a:
EmerytRs2 napisał/a:
mogę Ci sprzedać bimarco cobre 2
to jest badziewie..... i jzu na pewno nie pasuje do mini
dobrze masz racje
Anonymous - Śro 31 Sie, 2011
was79 napisał/a:
czytałeś mojego posta?
Tak, tym razem przeczytalem go ze zrozumieniem
Bimarco Futura jest ponoc dla wiekszych osob, nie utone w nim? was79 - Śro 31 Sie, 2011 jak kupisz węższego kubła, to za pomocą mocowania bocznego, też popasujesz do rozstawu szyn. mocowanie wygląd jak "L" gdzie ta pozioma część ma otwory podłużne.Anonymous - Śro 31 Sie, 2011 Czy Bimarco Expert jest OK jak dla kogos niewysokiego (zeby nie powiedziec kurdupla - 170cm)?