To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Nie skrecają...

Bart - Wto 15 Wrz, 2009

chyba można zamknąć...
PiTT - Wto 15 Wrz, 2009

wiem że lekko przeginam, ale mam nadzieję że wybaczycie :]

Franek - Wto 15 Wrz, 2009

Swoją drogą, to słuch o nim całkiem zaginął. Padre ładnie wyciszył temat.
Walle - Wto 15 Wrz, 2009

mocno kur.wa średnio śmieszne
Marek23 - Wto 15 Wrz, 2009

PiTT napisał/a:
wiem że lekko przeginam, ale mam nadzieję że wybaczycie

Jest ok.

Kamilbike - Wto 15 Wrz, 2009

To fakt, Pitt troche za mocno przywaliles. Smiech smiechem, ale z czyjegos nieszczescia i to o takiej wielkosci nie jest fajnie sie smiac.
Bart - Wto 15 Wrz, 2009

:wall:
PiTT - Wto 15 Wrz, 2009

Franek napisał/a:
Swoją drogą, to słuch o nim całkiem zaginął. Padre ładnie wyciszył temat.

widziałem go kilka tyg. temu w centrum handlowym, ogólnie gdzieś siedział z boku i wyglądał jakby ledwo co kojarzył... dziwnie wyglądał
a swoją drogą też się nie dziwię bo ma lekkie obciążenie psychy :/
z drugiej strony zależy od człowieka bo jeden po pijaku zabije kilka osób i dalej świetnie się bawi i podróżuje nawalony furą po mieście a inny znowu zamknie się w sobie na kilka długi lat.
Czy ja wiem czy aż tak wyciszone... wiesz gdyby to nie był nikt znany to by nie było całego tego szumu, ile jest wypadków dziennie gdzie ktoś ginie z przyczyny kierowcy... sporo, więc też wszystko było nakręcane przez media bo trafili na kogoś znanego.
Pamiętacie wypadek Otylii? też była chwilowa nagonka a potem zmiana o 180st. opinii publicznej.
Ludzie są zawistni i zrobią wszystko żeby tylko upodlić/zgnoić/zniszczyć innego, a najlepiej jak jeszcze ten ktoś jest trochę znany... takie to typowe xD

PiTT - Wto 15 Wrz, 2009

hola kuwa hola, a gdzie jest napisane że to ma być śmieszne??
wrzucamy zdjęcia wg. własnego uznania
resztę napisałem powyżej, ja akurat nigdy nie byłem zdania że Zientarski powinien być surowo ukarany, cała ta sytuacja w której się znalazł jest dla niego zapewne wystarczającą karą...

Franek - Wto 15 Wrz, 2009

PiTT, masz rację. U Otylki to była podwójna tragednia, bo zginął jej brat. Nie kwestionuje cierpienia. Przejebane i nie zazdroszcze.
Tak samo co do Zientarskiego. Ale nagonka była masakryczna, i przyznać trzeba że wyciszyli temat bo chyba nawet na przesłuchanie finalnie nie był wezwany.

Jacek - Wto 15 Wrz, 2009

PiTT napisał/a:
hola kuwa hola, a gdzie jest napisane że to ma być śmieszne??
wrzucamy zdjęcia wg. własnego uznania
resztę napisałem powyżej, ja akurat nigdy nie byłem zdania że Zientarski powinien być surowo ukarany, cała ta sytuacja w której się znalazł jest dla niego zapewne wystarczającą karą...

zejdźcie wsioki z PITT'a, ma chłop racje. w tym przypadku nie chodzi o śmiech

MoRToN - Wto 15 Wrz, 2009

Skończcie pierdolić w tym temacie. PiTT wrzucił co uważał, jak sie czerwonym nie podoba to niech wyjebio. KONIEC !!!
Anonymous - Wto 15 Wrz, 2009

Bad-i - Wto 15 Wrz, 2009

specjalnie dla Marasa

:D

Anonymous - Wto 15 Wrz, 2009