To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Skasowany SLR na Wisłostradzie

Janusz - Pon 21 Wrz, 2009

KarQ napisał/a:
Janusz napisał/a:
taaa...a my się tym nie przejmujemy i dlatego mamy 4 strony tematu.... koleś rozbił fura i tyle.... nie pierwszy i nie ostatni...

Ja się w temacie nie udzielam, bo mi nie leży, ale widzę różnicę w tym na hh, a tamtym.

W ogóle pisanie w stylu "kufa, maserka poszła na szybko do żyda, X6 plus dopłata, żeby... każdy wie kto tym jeździł, w ogóle było oznajmiane, że będzie grube jeżdżenie... itd" takich postów jest w tamtym temacie 3/4.

Dla mnie to ktoś nie ma swojego życia i musi żyć czyimś .

dla mnie to całe forum egzotic jest śmieszne.... (ale to już inny temat.....) kiedyś tu była jakaś "ważna" osoba z egzotica.... (miała chyba 17 lat, sam mam 20 ale przynajmniej mam prawo jazdy)

a co do mojej wypowiedzi to cie nie atakowałem, tylko napisałem spostrzeżenie :)

KarQ - Pon 21 Wrz, 2009

Janusz napisał/a:
a co do mojej wypowiedzi to cie nie atakowałem, tylko napisałem spostrzeżenie

sie wie ;)

TomsoN - Pon 21 Wrz, 2009

no a Misiek je przegląda! bo zapodaje linki ;D
Januszek o Szczepanku mowa? On lata paskiem, co prawda chyba taty, ale lata tzn. jeździ ;D

106 - Pon 21 Wrz, 2009

TomsoN napisał/a:
o Szczepanku mowa?

byl jakis inny ale juz go chyba z nami nie ma :/
jak cie interesuje to poszukaj w motorsporcie

TomsoN - Pon 21 Wrz, 2009

Pies go jebał ;D
M - Pon 21 Wrz, 2009

Kultura, nie powiem.
Kazdy sie juz nacieszył, ale teraz wiecie ze dwa razy wiecej rumunów bedzie chcialo wam umyć szyby na skrzyżowaniu - ktoś musi beknąć.

Gaydek - Pon 21 Wrz, 2009

106 napisał/a:
TomsoN napisał/a:
o Szczepanku mowa?

byl jakis inny ale juz go chyba z nami nie ma :/
jak cie interesuje to poszukaj w motorsporcie

http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=5949

budzik - Pon 21 Wrz, 2009

Nie ukrywam, ja też jestem z Exoticcars i siedzę tam ponad 2 lata i na całym EC dzieje się coraz gorzej, coraz więcej "dzieciaków" i debilnych wypowowiedzi(sam mam 19lat,żeby nie było)
rasta - Pon 21 Wrz, 2009

Co nie zmienia faktu, że track day zorganizowany przez Exotica było najlepiej zorganizowanym upalaniem na jakim miałem okazję być.
M - Pon 21 Wrz, 2009

no wlasnie, widac mozna popełnić błąd i wpuścic na forum całą mase która urobi opinię
KarQ - Pon 21 Wrz, 2009

eM napisał/a:
rumunów bedzie chcialo wam umyć szyby na skrzyżowaniu - ktoś musi beknąć.

eM, ty już lepiej nic nie pisz :rotfl:

Gaydek - Pon 21 Wrz, 2009

Zaraz, zaraz... a z tym

to nie było krzyku? Rozbiła się strasznie (dla nas) droga fura, na dodatek w centrum miasta, w godzinach w miarę normalnego ruchu, był wyścig z Ferrari (tak?), to chyba normalne, że gawiedź się tym interesuje. W sumie nic wielkiego, dla mnie to po prostu niecodzienny widok i jeżeli nikomu nic się nie stało to... szkoda mi tego SLRa.

KarQ - Pon 21 Wrz, 2009

A mi nie szkoda, bo w końcu będą części na wtórnym rynku.

Strasznie się właściciele żalili na długi czas realizacji.

Jacek - Pon 21 Wrz, 2009

a mi nie szkoda, bo ciule znaleźli sobie miejsce do ścigania w niedzielne popołudnie na zatłoczonej drodze
PiTT - Pon 21 Wrz, 2009

jacek czajka napisał/a:
a mi nie szkoda, bo ciule znaleźli sobie miejsce do ścigania w niedzielne popołudnie na zatłoczonej drodze

i tak i nie :D
bo
1. to jest akurat kawałek gdzie baaardzo dużo osób lubi przycisnąć
2. mocne auta to i nawet na kawałku osiedlowej też mogli nieźle narozrabiać
ale...
jeśli oni tak latali całą noc i kawałek dnia to aż się prosili
do tego jeśli kierowca nie miał większego doświadczenia z tym autem to chwila nieuwagi i jebut
nie chcę nikogo bronić i oskarżać, ale każdy z nas czasami lubi przypi@rdolić i zazwyczaj się udaje :D
jemu nie wyszło
dodatkowo jeśli mocno przeginali i stwarzali mega zagrożenie to sami są sobie winni
można poszaleć, ale zawsze trzeba mieć nieco wyobraźni... jak ktoś jej nie ma to tak się kończy i tyle
i to nawet nie na tym konkretnym przykładzie, każdą furą można przefantazjować i tyle