Techniczne - IC - większy seryjny czy dodatkowy custom?
PiTT - Czw 24 Wrz, 2009
saxorulez napisał/a:
nikt sie nie śmieje...
zrobie sprostowanie dl awszystkich.
Gdyby nie moje tłumacznie to PItt nie był by taki mundry dzisiaj i siedział by zw swoim golfem w strefie tuningu albo jakimś innym przybytku
true true, a tak na marginesie, chcę zwrócić filtr saxorulez - Czw 24 Wrz, 2009 mówi sie filter PiTT - Czw 24 Wrz, 2009 oddawaj piniendze saxorulez - Czw 24 Wrz, 2009 a masz paragon ??strick - Czw 24 Wrz, 2009
Cytat:
saxorulez napisał/a:
nikt sie nie śmieje...
Gdyby nie moje tłumacznie to PItt nie był by taki mundry dzisiaj i siedział by zw swoim golfem w strefie tuningu albo jakimś innym przybytku
true true, a tak na marginesie, chcę zwrócić filtr
saxorulez napisał/a:
nikt sie nie śmieje...
true true, a tak na marginesie, chcę zwrócić filtr
wiem że na miejscu nie mają hamowni, ale jadą autem na pomiar po robociekamil - Pią 25 Wrz, 2009 tez ciebie wspeierałem, mówiłem Ci jedź do Comsportu nie jedź na garaże do Pana Heńka - zrób to w pożądnej firmie PiTT - Pią 25 Wrz, 2009
kamil_wrc napisał/a:
tez ciebie wspeierałem, mówiłem Ci jedź do Comsportu nie jedź na garaże do Pana Heńka - zrób to w pożądnej firmie
dupa, Ty nawet nie wiesz jak się pisze CompSport pP - Pią 25 Wrz, 2009
PiTT napisał/a:
kamil_wrc napisał/a:
tez ciebie wspeierałem, mówiłem Ci jedź do Comsportu nie jedź na garaże do Pana Heńka - zrób to w pożądnej firmie