Anonymous - Pon 28 Wrz, 2009 Loko, z tego co wiem takie coś zazwyczaj dzieje się kiedy klocek zatrzyma się na prowadnicach a tłoczek dalej go pcha, wtedy blacha się odrobine wygina i odpada okładzina...Loko - Pon 28 Wrz, 2009 Wszystkie klocki wyglądają na proste, to było by dziwne gdyby wszystkie klocki zatrzymały się na prowadnicach i powyginały, bo każdy się rozsypuje w drobny mak, tym bardziej, ze czyszcze miejsce gdzie są prowadnice przed załozeniem klocka, a i te blaszki były zakładane nowe. Pozatym te klocki w tym momencie po prostu rozlatują się w rękach, ich "rozkład" trwał jakiś czas, wcześniej kruszyły sie tylko na rogach, a teraz już kruszą się całe Anonymous - Pon 28 Wrz, 2009 aha.... a takim razie... za mocno hamujesz nox - Pon 28 Wrz, 2009
vitesse napisał/a:
z kiepskich klockow moge odradzic textara, chyba ze ktos chce klocki ktore sie wogole nie zdzieraja
dziwne textar wg mnei to jeden lepszych seryjnych klocków zresztą np w bmw seryjnie są wąłśnie textary wg mnie bardzo dobry seryjny klocek .bizon - Pon 28 Wrz, 2009 loko, odpusc se robienie nog na silce na jakis czas wasq - Pon 28 Wrz, 2009
nox napisał/a:
vitesse napisał/a:
z kiepskich klockow moge odradzic textara, chyba ze ktos chce klocki ktore sie wogole nie zdzieraja
dziwne textar wg mnei to jeden lepszych seryjnych klocków zresztą np w bmw seryjnie są wąłśnie textary wg mnie bardzo dobry seryjny klocek .
tez tak zawsze myslalem
z tarcza mikoda GT sie nie sprawdza nikuta Marek23 - Pią 02 Paź, 2009 Jaka w takim razie jest różnica między DSPerformance a DS 2500?martin.h - Pią 02 Paź, 2009
Marek23 napisał/a:
Jaka w takim razie jest różnica między DSPerformance a DS 2500?
Mniej więcej taka jak między Ferodo Premier i Ferodo DS. DS2500 potrzebują wyższej temperatury do optymalnej pracy, ale też zdecydowanie więcej wytrzymują.Niemy - Sob 03 Paź, 2009
vitesse napisał/a: