To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - "polecam" Ferodo Premier

Anonymous - Pon 28 Wrz, 2009

Loko, z tego co wiem takie coś zazwyczaj dzieje się kiedy klocek zatrzyma się na prowadnicach a tłoczek dalej go pcha, wtedy blacha się odrobine wygina i odpada okładzina...
Loko - Pon 28 Wrz, 2009

Wszystkie klocki wyglądają na proste, to było by dziwne gdyby wszystkie klocki zatrzymały się na prowadnicach i powyginały, bo każdy się rozsypuje w drobny mak, tym bardziej, ze czyszcze miejsce gdzie są prowadnice przed załozeniem klocka, a i te blaszki były zakładane nowe. Pozatym te klocki w tym momencie po prostu rozlatują się w rękach, ich "rozkład" trwał jakiś czas, wcześniej kruszyły sie tylko na rogach, a teraz już kruszą się całe :rotfl:
Anonymous - Pon 28 Wrz, 2009

aha.... a takim razie... za mocno hamujesz ;D
nox - Pon 28 Wrz, 2009

vitesse napisał/a:
z kiepskich klockow moge odradzic textara, chyba ze ktos chce klocki ktore sie wogole nie zdzieraja :)

dziwne textar wg mnei to jeden lepszych seryjnych klocków zresztą np w bmw seryjnie są wąłśnie textary wg mnie bardzo dobry seryjny klocek .

bizon - Pon 28 Wrz, 2009

loko, odpusc se robienie nog na silce na jakis czas ;D
wasq - Pon 28 Wrz, 2009

nox napisał/a:
vitesse napisał/a:
z kiepskich klockow moge odradzic textara, chyba ze ktos chce klocki ktore sie wogole nie zdzieraja :)

dziwne textar wg mnei to jeden lepszych seryjnych klocków zresztą np w bmw seryjnie są wąłśnie textary wg mnie bardzo dobry seryjny klocek .

tez tak zawsze myslalem :D

z tarcza mikoda GT sie nie sprawdza nikuta :D

Marek23 - Pią 02 Paź, 2009

Jaka w takim razie jest różnica między DSPerformance a DS 2500?
martin.h - Pią 02 Paź, 2009

Marek23 napisał/a:
Jaka w takim razie jest różnica między DSPerformance a DS 2500?

Mniej więcej taka jak między Ferodo Premier i Ferodo DS. DS2500 potrzebują wyższej temperatury do optymalnej pracy, ale też zdecydowanie więcej wytrzymują.

Niemy - Sob 03 Paź, 2009

vitesse napisał/a:

ja mam u siebie i nie narzekam