Ogłoszenia komercyjne - Jaskinia motorsportu Vlodarsky Racing
106 - Wto 09 Lut, 2010 faaaaaaaaajne.... qbus chwalil kumhomartin.h - Wto 09 Lut, 2010 Marku, a masz zamiar wejść też w gumy drogowe?nox - Wto 09 Lut, 2010 Z tego co czym marku o tobie co ludzie sądzą o twojej pracy przy autach to gdybyś jeszcze zrobił do tego sklep i usługi zią ty w 2 tygodnie robisz monopol sobie na rynku , konkurencja nie ma szans . Jeszcze trochę o tobie poczytam i zacznę jeździć do ciebie na serwis z Katowic. martin.h - Wto 09 Lut, 2010
nox napisał/a:
Jeszcze trochę o tobie poczytam i zacznę jeździć do ciebie na serwis z Katowic.
A może Marek ma zamiar przeprowadzić się na Śląsk Vlodarsky - Wto 09 Lut, 2010
martin.h napisał/a:
Marku, a masz zamiar wejść też w gumy drogowe?
a nie mam takich ?
Z tym, że na nie nie mam super rabatów... ale zawsze możemy się dogadać.
Jakieś pojedyncze komplety mogę ogarnąć dla znajomych - właściwie każdej firmy...206 Gti - Wto 09 Lut, 2010 Marku,
Kiedy mam Ci oddać oponki ?saxorulez - Wto 09 Lut, 2010 Marku,
przyjmiesz na klatę jutro Almere od Lukania?106 - Wto 09 Lut, 2010 Marku,
sprawdzisz mi jutro to o co cie prosilem?PiTT - Wto 09 Lut, 2010 Marku przyjmiesz golfa na klatę? Vlodarsky - Wto 09 Lut, 2010
saxorulez napisał/a:
Marku,
przyjmiesz na klatę jutro Almere od Lukania?
niestety... przepraszam ale jeszcze robię przy 106 Kamila.
106 napisał/a:
Marku,
sprawdzisz mi jutro to o co cie prosilem?
sprawdzę jeśli mi powiesz o co mnie prosiłeś ?
PiTT napisał/a:
Marku przyjmiesz golfa na klatę?
jazda próbna ? plus P.O.M. zglebionym Golfem ? ZAWSZE !KarQ - Śro 10 Lut, 2010 I ja odwiedziłem Jaskinię MS.
Podmieniono mi tam heble na większe i założono stabilizator
Dzięki Marku.Vlodarsky - Czw 18 Lut, 2010 dzisiaj złożyłem zamówienie na 210 litrów TOTAL RACING.
Zachęcam do zakupów. Wymianę dla klubowiczów i przyjaciół klubu robię gratis. Olej w 5 litrowych opakowaniach. Nie brałem z beczki chociaż jest tańszy.Jakarti - Pią 19 Lut, 2010 a my sobie pogadalismy wczoraj,
samochod rozmrozilismy i sie zobaczy co dalej
do 30ki jeszcze troche wiec jest co robic - Marko zaprasza!! Vlodarsky - Wto 23 Lut, 2010 Olej dostępny już na allegro
dodatkowo w naszej ofercie pojawił się płyn hamulcowy ELF DOT 5.1