M - Pon 05 Paź, 2009 Jakby napisał ze chce palec do kontaktu włożyć to też wszyscy oprocz grifina by mu odradzali!KarQ - Pon 05 Paź, 2009 I mnie. (nie chodzi o palec )
Kupuj Z3M Anonymous - Pon 05 Paź, 2009
eM napisał/a:
Jakby napisał ze chce palec do kontaktu włożyć to też wszyscy oprocz grifina by mu odradzali!
No tego to na PEWNO bym mu odradził a tak poza tym to :
Jestem TUMichał - Pon 05 Paź, 2009 ja adama widze w prosiaku ...kaco_d - Pon 05 Paź, 2009 no święta racja najlepsi doradcy martin.h - Pon 05 Paź, 2009
CHRZANEK napisał/a:
PS: Wszyscy prócz Marka 23
Bo za tyle nie można kupić Evo9 pcs - Pon 05 Paź, 2009
Marek23 napisał/a:
pcs napisał/a:
jakby sie udalo tego 292km to mysle z3m by poleglo osiagami
Mniej koni ma boxster...nie widze powodu dlaczego m mialo by byc wolniejsze
tak sie sklada ze prosie jest szybsze mimo 25km mniej ..., ta slabsza 3.2 S 280km tez jest troche szybsza. Lepsza trakcja, lepsza skrzynia, a juz prawdziwa przewaga to hamulce ... , boxter mysle ze bardziej wymagajacy w prowadzeniu.
A serio, ja 2 miesiace szukalem diesla i nie moglem znalezc. Wie z3m w dobrym stanie mozesz szukac do konca swiata 2012. Poszezylbym wiec krag poszukiwan o boxtera S i moze S2k i wzialbym cos co trafi sie w super stanie.Mick - Pon 05 Paź, 2009 ale jak to mawiają Boxter to Porsche dla ubogich...
wiec w przypadku Adama nie wchodzi w grę CHRZANEK - Pon 05 Paź, 2009
Mick napisał/a:
ale jak to mawiają Boxter to Porsche dla ubogich...
Powiedz to Panu Zbigniewowi Wlodarskiemu...
Wg mnie fajny fur - brałbym nawet najsłabsza wersje jaka była (choć nie wiem jaka była najsłabsza )saxorulez - Pon 05 Paź, 2009 Ci co piszą że Boxter S to kupa są w błędzie. Wersja po lifcie (nie wspominając o nowej) jest uznawana za wzór wśród nowych roadsterów jeśli chodzi o prowadzeniepcs - Pon 05 Paź, 2009 porsze do ubogich to cayenne jest, boxter zawsze byl drozszy od cayennePiTT - Pon 05 Paź, 2009 to było tak że TT to Porsche dla ubogich
a fiat coupe to Ferrari dla fryzjerak-mart - Pon 05 Paź, 2009
PiTT napisał/a:
to było tak że TT to Porsche dla ubogich
a fiat coupe to Ferrari dla fryzjera
i impreza to porsche rolniczenox - Pon 05 Paź, 2009 Ford Capri to porsche dla Fryzjerów tak było206 Gti - Śro 07 Paź, 2009 Jestem w trakcie korespondencji z Panem Thomasem Knoop w sprawie BMW za 9.300 EUR.
Napisał mi taK:
Hallo,
The car is 1st-Hand and in top condition. It is accident-free and it has been maintained very well. I have changed the oil and made the regullar service onto the car before I put it for sale on the net. The car has all the original parts on it. I am the first owner of the car. I used to work in Germany and that is why I have put the ad for the car on this website.
The reason I am selling the car for this price is that I have recently moved in England; my car is a german model and I found an english car that I want to buy here.
I will give you both winter and summer tires. The car has german documents.
I will cover all transport costs if you are interested in buying the car.
!!! We will make the transaction through a safe, professional company. !!!
You will get the opportunity from the company to test the car for 10 days . During this period the car will be insured. I can send the car in short time to your home and for that I just need to know where you are located. You can contact me back for more information and we can also talk on the phone about this.
Wydaje mi sie to jakies takie szemrane - co myślicie ?