Nie wiem, chyba Wam zaraz wszystkim dam "pomógł" Młody Papież - Śro 14 Paź, 2009 ale czemu? nabijasz sie z nas wszystkich, co?Bart - Śro 14 Paź, 2009 ja się czuję nieco nabityAnonymous - Śro 14 Paź, 2009 Bart - Śro 14 Paź, 2009 Piotr się cudownie śmieje Anonymous - Śro 14 Paź, 2009 martin.h - Śro 14 Paź, 2009 Jakarti - Czw 15 Paź, 2009
eM napisał/a:
to jak znalezc 60 letnią dziewicę - ogolnie fajnie ale co Ci z tego?
FAIL mikan - Pią 16 Paź, 2009 dodam na koniec jeszcze swoje trzy grosze
Mam wśród moich znajomych dwa auta sprowadzone z UK przełożone zarejestrowane, co prawda żaden z nich nie jest hatchem, jedno to imreza a drugie evo6 z tym pierwszym nie ma żadnego problemu z przełożeniem a koszt całkowity zakupu przekładki i zarejestrowania WRX z 2001 z przebiegiem 80000 mil w stanie bardzo dobrym to około 22000 zł co do evo to był problem z częściami do przekładki(wersja tommi makinen). Jeżeli chodzi o jazdę z kierą po prawej stronie to po pierwszę nikt nie zrobi w Polsce przeglądu takiego pojazdu więc albo laweta albo przekładkaBarejka - Pią 16 Paź, 2009 Auto z kierownica po prawej stronie da sie zarejestrowac, ale jest w chuj papierkow i urzedow i trzeba udowodnic ze nie bylo produkowane z kierownica po lewej stronie nox - Pią 16 Paź, 2009 Jeżdził wiśniowy skyline z kiera po prawej zarejestrowany w PL z opisu właściciela wynika że da się to zrobić ale jak ktoś juz napisał wymaga to sporo papierków i maaaase latanie po urzędach .Niemy - Pią 16 Paź, 2009
mikan napisał/a:
po pierwsze nikt nie zrobi w Polsce przeglądu takiego pojazdu
przegląd to nie problem
no chyba, ze się nagle dowiadujemy, ze go nie posiadamy, prawda Maciusiowy? Misiek_lbn - Pią 16 Paź, 2009
nox napisał/a:
Jeżdził wiśniowy skyline z kiera po prawej zarejestrowany w PL z opisu właściciela wynika że da się to zrobić ale jak ktoś juz napisał wymaga to sporo papierków i maaaase latanie po urzędach .
jarkowy tak
zarejestrował go...na przypał
dostał pieczątkę na przeglądzie i tyle Niemy - Pią 16 Paź, 2009