To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - BANG BONG

PGmaster - Śro 28 Paź, 2009

Michał napisał/a:
w grudniu ta walka ?

Tak, a dokladnie 11 grudnia. Podobno jest problem zeby kupic bilet.

Janusz - Śro 28 Paź, 2009

Michał napisał/a:
Walle coś w tym jest ale ja to inaczej rozumiem

Andrzej Gołota zmuszony przez okoliczności do ukrytej, podstępnej walki, przeżywa wielkie rozterki i wątpliwości natury moralnej. Z jednej strony jest przekonany o konieczności pokonania wroga. Z drugiej jednak bardzo cierpi nad tym, że nie może tego zrobić w otwartej, honorowej walce, lecz musi zdradzać i oszukiwać. Rozdarcie wewnętrzne wyniszcza go od środka, popychając w stronę alkoholu.. Z jednej strony Andrzej Gołota dokonuje heroicznego czynu, z drugiej przeżywa rozterki, wahania, nawet odwleka chwilę decydującego ciosu. Andrzej Gołota ma świadomość, że zakończeniem jego tragicznego losu będzie śmierć - po wypełnieniu swojej spiskowej misji nie będzie mógł ujść zemście Krzyżaków
ja to raczej w tą strone

poczułem się jak na lekcji polskiego

106 - Pią 06 Lis, 2009

najblizsza sobota - 7.11.2009 godzina 19:10 polsat sport

Gala Boksu Zawodowego Grupy Sauerlanda: Nikołaj Wałujew - David Haye

vs

Cartoon - Pią 06 Lis, 2009

Oglądałem dziś w nocy poprzednią walkę Wałujewa- trzeba przyznać, że jak na takiego wielkoluda jest dość szybki :D
Zszokowała mnie wytrzymałość jego przeciwnika, od 1 rundy dostawał non-stop lewe proste i wytrzymał 12 rund walki :D

Anonymous - Sob 07 Lis, 2009

Co to za walka skoro zwycięzca nie dostanie nawet pasa polsatu :rotfl:

Cartoon - Sob 07 Lis, 2009

Walka póki co tragiczna... Haye chyba przestraszył się Valueva bo go nie bije ;)

Jedynie w ostatniej rundzie coś się działo. Obstawiam remis, ale pewnie wygrał Wałujew.
Cartoon - Sob 07 Lis, 2009

Właśnie nie... Jak dla mnie szok.

Cartoon napisał/a:
Właśnie nie... Jak dla mnie szok.

Czy ja wiem? Wałujew zadał na pewno więcej ciosów, ale większość w powietrze.

szymlorek - Nie 08 Lis, 2009

Dla mnie lekki szok, imho pretendent powinien znacząco przechylić szale na swoją korzyść, a tu jak dla mnie raczej remis nawet ze wskazaniem na Rosjanina, jedna z nudniejszych i bardziej statycznych walk jakie widzialem.
Cartoon - Nie 08 Lis, 2009

Przynajmniej nie unikał walki. Pretendent powinien mieć zdecydowaną przewagę, żeby zdobyć pas, a tak wg mnie nie było :( Szczerze, to byłem właściwie pewien, że wygra Wałujew
Cartoon - Nie 08 Lis, 2009

szymlorek, uprzedziłeś mnie... :)
Anonymous - Nie 08 Lis, 2009

Haye byłby dobrym przeciwnikiem dla Adamka, jest dość szybki, byłaby ciekawa walka.
106 - Nie 08 Lis, 2009

igoriq napisał/a:
Haye byłby dobrym przeciwnikiem dla Adamka, jest dość szybki, byłaby ciekawa walka.

mylse ze adamek mialby duzy problem... haye czego tu nie pokazal jak juz wejdzie
seria to leca cepy zdrowe. chcialbym zobaczyc taka walke :]

dla mnie do oszukali nikolay i tyle. jak na takie warunki fiz to te ciosy proste byly
jednak szybkie. choc z drugiej strony to moglby popracowac nad jakas konczaca
kombinacja i nie bylo by takich problemow. rozmiar buta 53 cm ;D

Michał - Czw 03 Gru, 2009

pudzian podobno łamie żebra na sparingach. Na bank to świrowanie i podsycanie atmosfery przed walką