Tak, a dokladnie 11 grudnia. Podobno jest problem zeby kupic bilet.Janusz - Śro 28 Paź, 2009
Michał napisał/a:
Walle coś w tym jest ale ja to inaczej rozumiem
Andrzej Gołota zmuszony przez okoliczności do ukrytej, podstępnej walki, przeżywa wielkie rozterki i wątpliwości natury moralnej. Z jednej strony jest przekonany o konieczności pokonania wroga. Z drugiej jednak bardzo cierpi nad tym, że nie może tego zrobić w otwartej, honorowej walce, lecz musi zdradzać i oszukiwać. Rozdarcie wewnętrzne wyniszcza go od środka, popychając w stronę alkoholu.. Z jednej strony Andrzej Gołota dokonuje heroicznego czynu, z drugiej przeżywa rozterki, wahania, nawet odwleka chwilę decydującego ciosu. Andrzej Gołota ma świadomość, że zakończeniem jego tragicznego losu będzie śmierć - po wypełnieniu swojej spiskowej misji nie będzie mógł ujść zemście Krzyżaków
ja to raczej w tą strone
poczułem się jak na lekcji polskiego106 - Pią 06 Lis, 2009 najblizsza sobota - 7.11.2009 godzina 19:10 polsat sport
Gala Boksu Zawodowego Grupy Sauerlanda: Nikołaj Wałujew - David Haye
vs
Cartoon - Pią 06 Lis, 2009 Oglądałem dziś w nocy poprzednią walkę Wałujewa- trzeba przyznać, że jak na takiego wielkoluda jest dość szybki
Zszokowała mnie wytrzymałość jego przeciwnika, od 1 rundy dostawał non-stop lewe proste i wytrzymał 12 rund walki Anonymous - Sob 07 Lis, 2009
Co to za walka skoro zwycięzca nie dostanie nawet pasa polsatu Cartoon - Sob 07 Lis, 2009 Walka póki co tragiczna... Haye chyba przestraszył się Valueva bo go nie bije Anonymous - Sob 07 Lis, 2009 Jedynie w ostatniej rundzie coś się działo. Obstawiam remis, ale pewnie wygrał Wałujew.Cartoon - Sob 07 Lis, 2009 Właśnie nie... Jak dla mnie szok.Anonymous - Sob 07 Lis, 2009
Cartoon napisał/a:
Właśnie nie... Jak dla mnie szok.
Czy ja wiem? Wałujew zadał na pewno więcej ciosów, ale większość w powietrze.szymlorek - Nie 08 Lis, 2009 Dla mnie lekki szok, imho pretendent powinien znacząco przechylić szale na swoją korzyść, a tu jak dla mnie raczej remis nawet ze wskazaniem na Rosjanina, jedna z nudniejszych i bardziej statycznych walk jakie widzialem.Cartoon - Nie 08 Lis, 2009 Przynajmniej nie unikał walki. Pretendent powinien mieć zdecydowaną przewagę, żeby zdobyć pas, a tak wg mnie nie było Szczerze, to byłem właściwie pewien, że wygra WałujewCartoon - Nie 08 Lis, 2009 szymlorek, uprzedziłeś mnie... Anonymous - Nie 08 Lis, 2009 Haye byłby dobrym przeciwnikiem dla Adamka, jest dość szybki, byłaby ciekawa walka.106 - Nie 08 Lis, 2009
igoriq napisał/a:
Haye byłby dobrym przeciwnikiem dla Adamka, jest dość szybki, byłaby ciekawa walka.
mylse ze adamek mialby duzy problem... haye czego tu nie pokazal jak juz wejdzie
seria to leca cepy zdrowe. chcialbym zobaczyc taka walke
dla mnie do oszukali nikolay i tyle. jak na takie warunki fiz to te ciosy proste byly
jednak szybkie. choc z drugiej strony to moglby popracowac nad jakas konczaca
kombinacja i nie bylo by takich problemow. rozmiar buta 53 cm Michał - Czw 03 Gru, 2009 pudzian podobno łamie żebra na sparingach. Na bank to świrowanie i podsycanie atmosfery przed walką