To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - 2,5T VAG (audi ttrs)

Marek23 - Śro 28 Paź, 2009

GOKART napisał/a:
ponadto haldex 4 generacji który załącza się szybciej niż stały Torsen ! . To tylko ilustruje ze to auto pure performance skierowane dla wyczynowców. Nikt go nie porównywał z Focusem RS bo to zupełnie inna półka. Trzeba go zestawiać z GTR'em lub z najszybszymi autami włoskich stajni.

Następnym razem bardziej przekoloryzuj, bo na początku wziąłem na poważnie.

Generalnie Focus RS ma przewalone. Albo zjadają go evo lub sti,potem okazuje się, że jego 2.5 nie jedzie,bo audi ma mocjniejsza, a na koniec jak chce się porównac do hothatchy to francuzy robią z megany wydmuszkę,kładą na sliku i też go klepią. W sumie mi szkoda, szczególnie, że mi sie podoba.

Bad-i - Śro 28 Paź, 2009

Marek ale czego sie spodziewales. Ze nagle French performance zacznie przegrywac z Foka z silnikiem Volvo ?? Na mily....... nawet MabZ napisal ze ten samochod nie nadaje sie do jazdy

Zaczynam bronic Foki RS, koniec kropka.
M - Śro 28 Paź, 2009

Najwieksza wada foki rs to ze nie jest francuzem, gdyby wyszla od peżo albo reno to byłaby tu noszona na rekach niczym bogini
rasta - Śro 28 Paź, 2009

W V12 był artykuł o tym silniku już kilka miesięcy temu. ;D

A w ilości tematów o haldexie to już chyba przebijamy forum ałdi :lol2:

Cytat:
Najwieksza wada foki rs to ze nie jest francuzem, gdyby wyszla od peżo albo reno to byłaby tu noszona na rekach niczym bogini

Bo jest w tym cos pieknego, że te niezorganizowane i leniwe francuziki potrafią zrobic cos szybkiego. W niemczech czy w japonii to zadna sztuka.

M - Śro 28 Paź, 2009

np obronę kraju :D
Bad-i - Śro 28 Paź, 2009

eM napisał/a:
np obronę kraju :D

ptak z obroną kraju, 6 tytułow raz po raz....... Tak z ciekawosci zapytam bo serio nie wiem, czy ktos inny mial taka wspaniałą passe ?? :]

M - Śro 28 Paź, 2009

w czym 6 tytułów?

Bad-i napisał/a:
Tak z ciekawosci zapytam bo serio nie wiem, czy ktos inny mial taka wspaniałą passe ?? :]

Ja na autodromie w Chorzowie...

Cytat:
w czym 6 tytułów?

Jeden koleś C4 objechał drugiego w Focusie. Bezsensu sie tym podniecac... Jak by objechał z 50 to by było cos...

Bad-i - Śro 28 Paź, 2009

Marek23 napisał/a:

Cytat:
w czym 6 tytułów?

Jeden koleś C4 objechał drugiego w Focusie. Bezsensu sie tym podniecac... Jak by objechał z 50 to by było cos...

Marek jakby wygrala Honda to wszystkie reklamy w miescie by zmienili ;D

M - Śro 28 Paź, 2009

k-mart - Śro 28 Paź, 2009

OT sie zrobilo
temat byl o c2r2 i dlaczego jest kupa

M - Śro 28 Paź, 2009

temat jest dla tych ktorzy są na stałe zameldowani w PL i nie wąchają kleju
k-mart - Śro 28 Paź, 2009

eM,

mam cos dla Ciebie na podpis: