przepraszam że się wtrącam ale w necie są tysiące firm które drukują kalendarze i można zamówić nawet jedną sztukę, cena to od 25 pln/A4 do 50/A3, jaki problem?
Panie Kondziu - słusznie Pan piszesz, wszystko to prawda.
Różnica polega na tym że w druku wykonywanym technologia cyfrową mozemy wykonać ilości detaliczne: 1-5-10szt itd. NIezaleznie ile zamówimy koszt za sztuke będzie ten sam.
W druku wykonywanym technologią offsetową (a taka włąsnie wykonuje drukarnia w której pracuje) koszt narzadzenia jest jeden niezaleznie od ilości, różnica w cenie to koszt papieru + ilośc "przelotów". W tej technologii lepiej opłacają się duże nakłady.
Ja podałem cenę najlepsza jaką mogłem przy założeniu 100egz.
Przy 50szt cena jednostkowa byłaby 2x wyższa a przez to nieatrakcyjna.
Na szczęście GeKo ogarnał i to i w ostateczności zrobimy to na "cyfrze".
O wpłaty się nie martwcie wszystko jest na swoim miejscu.
Na dzień dzizisejszy tj 21-12-2009 g 13:00 otrzymałem wpłaty od:
Powyżej chętni na 32kalendarze.
Nie ma jeszcze na liście mnie i Geko. Geko bierze 2szt, ja 1szt, a jest jeszcze kilka osób które się zdeklarowały i wpłaca dziś.
Amen.mi - Pon 21 Gru, 2009 widzę 2 opcje: jestem 13. lub coś podupiłem przy danych przelewając Gaydek - Pon 21 Gru, 2009 A który ja jestem? CHRZANEK - Pon 21 Gru, 2009 Gaydek jesteś ósmy
Mi - pedrylu to Ty nie umiałeś wpisac swojego nicka Maaaamy Cię !!!Bart - Pon 21 Gru, 2009 ja to wiedziałem od wieelu lat - mi to debil, wychowany w patologii!mi - Pon 21 Gru, 2009 qarwa, miałem, ej!
Choć za pedryla dziękuję, jakoś tak doceniony się czuję CHRZANEK - Pon 21 Gru, 2009
mi napisał/a:
Choć za pedryla dziękuję, jakoś tak doceniony się czuję
Ja Ciebie też Janusz - Pon 21 Gru, 2009
bart napisał/a:
ja to wiedziałem od wieelu lat - mi to debil, wychowany w patologii!
post dnia..... KarQ - Pon 21 Gru, 2009 PGi wyślij za dwa, jeden dla mnie.Anonymous - Pon 21 Gru, 2009
bart napisał/a:
ja to wiedziałem od wieelu lat - mi to debil, wychowany w patologii!
no koorwa z takim rodzeństwem to musiało się źle skończyć.
I tak dobrze że nie szczeka...CHRZANEK - Śro 23 Gru, 2009 Na dzień dzisiejszy tj 23-12-2009 g 13:00 otrzymałem wpłaty od:
Nie ma stówy ale nie martwcie się
Wydrukujemy tyle sztuk na ile sa chętni - co najważniejsze przy zachowaniu dotychczasowej ceny !!! - GeKo wszystko ogarnął kompleksowo.
W zwiazku z czym wpłaty od Was przekazuje Grześkowi i po świętach jedziemy z drukiem.saxorulez - Śro 23 Gru, 2009 brawo! super robota PanowieKarQ - Śro 23 Gru, 2009
CHRZANEK napisał/a:
PG MASTER - 2szt
To czekam na swój Vlodarsky - Wto 29 Gru, 2009 no i jak tam? Kiedy będą gotowe? Cena nie uległa zmianie przez zmianę druku? Już się nie mogę doczekać Gaydek - Wto 29 Gru, 2009 GeKo, ile mam dopłacić za wysyłkę?