To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [F] Avatar

KonradMK - Pon 04 Sty, 2010

kino przyszłości to ogromne sale z fotelami samolotowymi gdzie jedna rura do żołądka a druga do dupy żebyś mógł spokojnie się nawpie.rdalać i wysrać nie robiąc zbędnego wysiłku
M - Pon 04 Sty, 2010

OMFG :lol2:
martin.h - Pon 04 Sty, 2010

:rotfl:
Jakarti - Pon 04 Sty, 2010

hehehehe

ja tam czasem cos wszamie na seansie i nie sadze zebym tak halasowal ze inni nie moga ogladac..

chce to jem! :D
tak jak napisal prezesiak.. mozna zjesc cos kulturalnie i cicho a mozna bekac, mlaskac, narzekac jakie to kurwa niedobre albo nieslone itp

Bart - Pon 04 Sty, 2010

Zjeść coś po cichu jeszcze można, z drugiej strony przecież nie problem zrobić to przed seansem.

Ale nie kur.wa żreć bite 2 godziny jakieś chipsy/popcorn mlaszcząć, siorbiąc, szeleszcząc opakowaniami i jeszcze bekając ;D

PiTT - Pon 04 Sty, 2010

co wy karwa chodzicie na filmy obyczajowe?
ja ide do kina na takie filmy gdzie dzwięk rozwala mi dynie, więc nie słyszę czy ktoś w pierwszym rzędzie odpakowuje cukierka :rotfl:

PiTT napisał/a:
ja ide do kina na takie filmy gdzie dzwięk rozwala mi dynie, więc nie słyszę czy ktoś w pierwszym rzędzie odpakowuje cukierka :rotfl:

rozumiem, że Almodovara oglądasz w zaciszu domowym aby delektować się atmosferą?
jesteś prosty.

PiTT - Pon 04 Sty, 2010

KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:

rozumiem, że Almodovara oglądasz w zaciszu domowym aby delektować się atmosferą?
jesteś prosty.

nie znam typa, widziałem go w jakimś filmie?

PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:

jesteś prosty.

nie znam typa, widziałem go w jakimś filmie?

to ten:

M - Pon 04 Sty, 2010

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
martin.h - Pon 04 Sty, 2010

Konrad dziś sypie żartami na całego

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

a tu Almodovar śpiewa

PiTT - Pon 04 Sty, 2010

aaaa no pewnie że znam, trzeba było tak od razu :rotfl:
Jaco - Pon 04 Sty, 2010

Ja ostatnio już nic nie jem i nie pije w kinie bo zawsze mi się potem chce lać i muszę wychodzić zawsze pod koniec gdy jest najciekawiej.. a słonego popcornu czy naczosów bez coli czy czegoś do picia nie da rady zjeść..

wracając do ludzi i ich głupich zachowań, jak oglądałem avatara to nagle gdzieś pod koniec filmu ktoś do mnie coś mówi, zdejmuje okulary a tu jakiś gość z duzym popcornem i colą się przeciska i mówi że ma bilet na moje miejsce.. Popatrzyłem jak na debila i mówie no to masz pecha bo ja też mam bilet a film zaraz będzie się kończył... gość sprawił wrażenie jak by pomyślał po czym popatrzył na ekran i wyszedł.. o_O

nie mam pojęcia gdzie jak tacy ludzie funkcjonują... :wall:

M - Pon 04 Sty, 2010

wszedl na poprzedni seans....