ICE - In Car Entertainment - Play Station 3 rady, problemy, rozwiązania
gaugan - Pią 01 Sty, 2010 ok, widac sie nie znamy i gra chu.ja warta
heheh
pzdrMichał - Pią 01 Sty, 2010
Cytat:
ok, widac sie nie znamy i gra chu.ja warta
dokladnie, gra na jeden wieczórgaugan - Pią 01 Sty, 2010
Michał napisał/a:
Cytat:
dokladnie, gra na jeden wieczór
czyli z Franzem, Jasiem, Krzysiem i reszta bandy jestesmy po prostu pedalami, bo nam sie podoba i rypiemy od tygodni
hahahahahhahha
qrwa, padam, bez kituJanusz - Pią 01 Sty, 2010
Michał napisał/a:
Cytat:
choc po klapie ryska
?
no bo generalnie rysiek ine odniusł sukcesu... jest doceniany wśród zapaleńców itp.. ale sprzedasz za tym nie szła..... bo sprzedawał sie mega kiepsko w stosunku do badziewnego colina 5 który był w tym samym czasie na rynku... po prostu był za trudny i przeciętny gracz nie mógł sie w nim odnaleźć... dlatego nie było drugiej części...qbus - Pią 01 Sty, 2010 no raczej tytul sie dobrze nie sprzedawal a szkoda.
ludzie od seri motogp maja licencje na wrc na najblizsze 2 lata, premiera gierki we wrzesniu na wszystkie konsole i pc.Michał - Pią 01 Sty, 2010
gaugan napisał/a:
Michał napisał/a:
Cytat:
czyli z Franzem, Jasiem, Krzysiem i reszta bandy jestesmy po prostu pedalami, bo nam sie podoba i rypiemy od tygodni
hahahahahhahha
qrwa, padam, bez kitu
Kurcze , Marcin.
Prawda jest taka że kazda samochodówka która wychodzi na pieca od razu jest u mnie na dysku sprawdzana z kierownicą i pedałami. Co samochodem nie umiem jezdzc to zdanie odnośnie gier mam wyrobione.
Franz, Jasio ... nie są dla mnie wyznacznikiem czy gra jest dobra czy nie.
Co do dirta, to moje zdanie jest takie ze jest to przyjemny arcade, ze świetną grafiką, i tym całym vizualem który naprawde robi robote. Jezdzi sie bardzo arcadowo, nie przykładając wielkiej uwagi na technike jazdy. Jest napierdalanie do przodu i tyle. ustawienia samochodu lepiej przemilczyć, jest ich raptem 5-6 ( skyrznia krótka-dluga, zawias wysoko-nisko, twardosc twardo-mientko ... )
Problemem tej gierki moim zdaniem jest to ze szybko się nudzi. Za dużo typów wyscigów jest. Zrobiło sie pomieszanie z poplątaniem .
Naprawde wydaje mi sie ze grid jest o wiele ciekawszy.Michał - Pią 01 Sty, 2010 aha, i jak napisał janusz.
Jeden dzień spędzony przy ryśku i całe twoje zdanie odnośnie samochodówek zmienia sie .
Szkoda ze ryśka już nie będzie.zefir - Pią 01 Sty, 2010 dzis z Pp na kocochu cielismy w GT5 Prologue (fajna grafa, fajna dynamika ale realizm kicha) i ... F1 Championship REWELACJA realizm, grafa, dynamika, oprawa. Bylismy pod mega wrazeniem. W pon bede jej szukal w lodzi.
pozdrogaugan - Sob 02 Sty, 2010
Michał napisał/a:
gaugan napisał/a:
Michał napisał/a:
Cytat:
Kurcze , Marcin.
Prawda jest taka że kazda samochodówka która wychodzi na pieca od razu jest u mnie na dysku sprawdzana z kierownicą i pedałami. Co samochodem nie umiem jezdzc to zdanie odnośnie gier mam wyrobione.............
ziomeczku, mialem tylko na mysli to, ze gra nie jest na jeden wieczor, bo my rypiemy w to rowno.
ja sie na grach nie znam, dostalem pare tyg temu ps3 na urodziny, a wczesniej gralem w Dooma IDDQD IDKFA. natomiast, Colin zrobil na mnie piorunujace wrazenie, a chlopcy ktorzy graja na plejaku od dawna, tez sie tym jaraja, stad moje wnioski, that's it
Najlepszego, hej!
m.Michał - Sob 02 Sty, 2010
Cytat:
IDDQD IDKFA
o yebany
jeszcze to pamięta Bad-i - Sob 02 Sty, 2010 co to za gra ma wyjsc we wrzesniu? jakies nowe WRC ??Vlodarsky - Sob 02 Sty, 2010 ClioMaxiRagnotti - z rozszerzeniem Bad-i+ gdzie mają być dwie dodatkowe trasy.pP - Sob 02 Sty, 2010
zefir napisał/a:
dzis z Pp na kocochu cielismy w GT5 Prologue (fajna grafa, fajna dynamika ale realizm kicha) i ... F1 Championship REWELACJA realizm, grafa, dynamika, oprawa. Bylismy pod mega wrazeniem. W pon bede jej szukal w lodzi.
pozdro
GT5 mega kit...okej.fajne menju, ładnie odwzorowane auta, grafa całkiem całkiem (mysle, ze ten sam poziom co forza3-ktora byla wydana duzo pozniej niz gt5)
ale.....
kufa samochody odbijaja sie od band gorzej niz w nfs, a dachujac samochod sie odbija od ziemi jak pileczka
z kolei f1 championchip mega gra! naprawde polecam, gra 2letnia a grafika wciaz zachwyca, gameplay tez mega. fajna rzecza jest licencja od fia i nawet statystyki sa takie same graficznie jak podczas transmisji
pP - Sob 02 Sty, 2010
Bad-i napisał/a:
co to za gra ma wyjsc we wrzesniu? jakies nowe WRC ??
nic takiego w planach wydawniczych nie maanjas - Sob 02 Sty, 2010
pP napisał/a:
z kolei f1 championchip mega gra!
kurcze, grałem w demo i mi się nie podobało... muszę chyba przytulić pełną wersję.