ICE - In Car Entertainment - Jakie radyjko w rozsądnej cenie.
Michał - Pią 07 Wrz, 2007 Kuba , nie.
Tego radia nie kupisz, miałem takie w hani jak ja kupiłem. Sory, ale nadaje sie ono do niczego. Lepiej za 400 zeta kupić używańca alpine, badz clarionika. Kenwood sie rozrasta, robi coraz lepsze radia, niektóre naprawde są dobre, ale nie akurat to ....szymlorek - Pią 07 Wrz, 2007
Jakarti napisał/a:
szymlorku, powiedz ile Cie to radio wynioslo?!?
Na allegro kupisz je za 310zł nowe tyle tylko że z niemiec więc euro gwarancja- kolor kenwoodowskiej idealnie pasuje do plastików fiata więc polecam jeżeli nie chcesz rozbudowywać zestawu a interesuje Cie jedynie zmiana grajka na takie z mp3 i innymi udziwnieniami.
Podsumowywując- gra lepiej niż fabryczny blaupunkt
i wydaje mi się że gorzej niż pioneer deh-77mp.Misiek_lbn - Czw 06 Gru, 2007 nie będę zakładal nowego tematu, również rozglądam się za czymś w rozsądnych granicach ~500zł, i wpadłem na coś takiego
fajna sprawa, bo na usb, więc pendrajwa podłaczam i gra muzyka
możecie coś o tym powiedzieć ??
albo może jakaś rada co zamiast tego kupić )
rozważałem też Pioniera deh5900mp, ale tutaj jest przewaga USBmi - Pią 07 Gru, 2007 ten clark nie jest zły!DeeS - Pią 07 Gru, 2007 rekin poszukaj czegos z alpine za 500 sppkojnie znajdziesz Cos lepszegomi - Pią 07 Gru, 2007 fakt - tanie elpajny ostatnio są tanie i wciąż niezłe, ale za taką kaskę USB nie uświadczysz, pytanie tylko - po co Ci USB? Takie tam płyty drogie macie? CHRZANEK - Nie 09 Gru, 2007
mi napisał/a:
po co Ci USB? Takie tam płyty drogie macie?
Muza z "pen'a" ma tą zaletę że nigdy nie zrywa i łatwiej jest zmienić repertuar (szybciej zmienisz pliki niż wypalisz CD).
Ja też jak będe kiedyś zmieniał radio to koniecznie z gniazdem USBMisiek_lbn - Nie 09 Gru, 2007
CHRZANEK napisał/a:
mi napisał/a:
po co Ci USB? Takie tam płyty drogie macie?
Muza z "pen'a" ma tą zaletę że nigdy nie zrywa i łatwiej jest zmienić repertuar (szybciej zmienisz pliki niż wypalisz CD).
Ja też jak będe kiedyś zmieniał radio to koniecznie z gniazdem USB
dokładnie o to chodzi...
jak chce, to dogram sobie jedną piosenkę i mam spokój, kasuje, nagrywam i tak w kółko
alpine fajne, ale z USB za tą kase chyba nie bedzie strick - Nie 09 Gru, 2007
sharxhunter napisał/a:
jak chce, to dogram sobie jedną piosenkę i mam spokój, kasuje, nagrywam i tak w kółko
To samo mozecie zrobic z płytkami RWMisiek_lbn - Nie 09 Gru, 2007 ale zajmuje to trochę więcej czasu, i chyba na płytki nie mogę dogrywać w nieskończoność ??
kiedyś miałem jakąś CD RW i po nastu nagraniach odmówiła posłuszeństwa Michał - Pon 10 Gru, 2007 lipne to radyjko.
Tylko alpina i tylko na cd.
Rekin, co ty masz nagrywarke x2 ? teraz w sklepach są juz x50 - 80 zeta.
Ja tam widze jeden plus tego. Nie walają sie płyty po samochodzie.Anonymous - Pon 10 Gru, 2007
Michał napisał/a:
Tylko alpina i tylko na cd.
Ja tam widze jeden plus tego. Nie walają sie płyty po samochodzie.
si sinior a Alpina rulezzzzzz od lat tylko i wyłacznie CHRZANEK - Wto 11 Gru, 2007 są różne teorie...
Jedni mówią alpine inni clarion
A ja mówię że trzeba sobie zrobić płyte ze swoja ulubiona muza (ale audio nie mp3) i zrobic odsłuch...
Jedni lubią to inni tamto.
ale nawet najlepsze radio nie zagra bez dobrych głosników.
Jak to ma być do mp3 to i LG będzie dobre...
Ja od x lat trzymam starego Clariona bo lubie jego brzmienie k-mart - Śro 12 Gru, 2007 Ja zawsze kupuje nie najgorsze, ale zdecydowanie tansze radia.
Wole dzwiek silnika i wydechu rasta - Śro 12 Gru, 2007 No jesli to ma grać to Alpine lub Kenwood - w przypadku Alpiny czym starsza tym lepsza !!
No i jeśli to ma grać to dajcie sobie spokuj z fajansem typu mp3 i USB