To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] 106/saxo n2/a6

strick - Pon 08 Lut, 2010

Pokaz ktore to saxo.
matt - Pon 08 Lut, 2010

martin.h - Pon 08 Lut, 2010

qbus napisał/a:
z autem jest jeden problem... czasami na wolnych obrotach zaczyna przygasac, jak doda mu sie gazu to kopci na czarno po czym spowrotem zaczyna normalnie pracowac, any ideas?

Zalewa go, sprawdź wtryski czy któryś czasem nie leje. Możesz też powykręcać świece, jeśli któraś będzie okopcona to znaczy że na tym cylindrze jest za dużo dawka.

jarek-malopolska - Pon 08 Lut, 2010

Qbus na prawde fajne to saxo... Jak w końcu zawieszeniowo, przytulony wraz z Proflexem ??
matt - Śro 31 Mar, 2010

odświeżam, jakby ktoś coś kiedyś gdzieś widział w temacie :>
strick - Śro 31 Mar, 2010

A co, chcesz zmienic auto?
matt - Śro 31 Mar, 2010

strick, ano ... 3ligi mi się zachciało :]
strick - Śro 31 Mar, 2010

To powodzenia w poszukiwaniu ;)
Mick - Śro 31 Mar, 2010

matt jest za około 20 tysi do kupienia 306 do N3/A7 - wystawiony na allegro.
http://moto.allegro.pl/it...od_rajdowy.html

do tego za 13-15 Astra do pucharu ze wszystkim homologowanym na Hodze
http://rajdy.hoga.pl/giel...trona=1&D=1&Sl=

matt - Śro 31 Mar, 2010

Mick, dzięki za info (qbus zapodaj pomuk :) ) 306 widziałem, ale szczerze powiem nie wiem o tym aucie nic, czy to w ogóle jest konkurencyjne w swojej klasie, jak sie prowadzi itd itp. w N3 jakbym szedł to jednak chyba ze sportem .... jest też drugie 306 za podobną kwotę z hogi 20 tys 2 lata nie startowało, ale tak jak mówie brak wiedzy jakiejkolwiek na ten temat mnie trochę stopuje

A astrane też widziałem, jednak Astry w ogóle nie rozważam bo jak dla mnie: 1. za stara 2. za brzydka 3. za krowiasta 4. z reguły zajeżdżona w opłakanym stanie ... aczkolwiek ta, przynajmniej z tego foto wygląda super, chyba nówka lakier w środku no i cena bardzo dobra ...

pozdr. matt

GeKo - Śro 31 Mar, 2010

306 w serii niestety nie jedzie :( seryjne wahacze źle znoszą ostre katowanie na duzym slicku, seryjny hamulec jest niestety za mały, ten sam co w pucharowej 206.
Aczkolwiek do 3 ligi powinno w zupełności wystarczyć, a potem można modzić. Na pewno stabilniejsze w prowadzeniu od 106/saxo i to dużo.

106 - Śro 31 Mar, 2010

306 z hogi znam. auto od marcina michalskiego. mozesz sobie poszukac
w necie o startach. na poczatku po zakupie nie jechalo. pozniej dostalo
krotka skrzynie na dobrym przelozeniu, zostal chyba zrobiony silnik
i jedzie. ostatni start to chyba ze 2 lata temu byl. kiedys niebieska buda
z zoltymi zdezakami. mozna polecic.

306 tka jechalem tylko z nowocieniem. dla mnie ok, a o rajdowych 306
najwiecej do powiedzenia bedzie mial GEKO.

matt - Śro 31 Mar, 2010

GeKo, no właśnie o takie info mi chodziło, dzięki, ale patrząc na klasę to np. ze sportem 306 chyba wypada słabiej ... druga sprawa, dostępność części wydaje mi się znacznie gorsza niż saxo/106/sport

106, tak to chyba to, napisał mi, że jest po kapitalce silnika i elektryki, do całości dokłada "busa części", teraz jest buda czerwona z białymi zderzakami ;) moge foto podesłać jak coś

106 - Śro 31 Mar, 2010

matt napisał/a:
106, tak to chyba to, napisał mi, że jest po kapitalce silnika i elektryki, do całości dokłada "busa części", teraz jest buda czerwona z białymi zderzakami ;) moge foto podesłać jak coś

marcina znam jeszcze z czasow jak jedzial 106s16 w A6. bardzo ok.

306

106

Anonymous - Śro 31 Mar, 2010

Ta 306 z Mikołowa to szrot. Nie warto się nim wogóle interesować ;)