To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - HOHhatch.org dla WOŚP - kalendarz na licytacji

Vlodarsky - Pon 11 Sty, 2010

swoją drogą ile już zebrali ?

no i oczywiście licytuję kalendarz :) bo jakieś śmieszne grosze wczoraj wrzuciłem do puszki :/

Marcel a jak to jest z takim kalendarzem ?

jak ktoś wygra to kasa idzie na konto WOŚP a wysyłasz kalendarz Ty ? wysyłam znajomym tą aukcję :)

Anonymous - Pon 11 Sty, 2010

eM człowieku czy ty możesz kiedyś się zamknąć i schować te swoje przekonania głeboko w 4 literach .... człowieku nie wszystko jest złe na tym Świecie :/

chciałbym, żebyś chociaż tutaj już więcej nic nie pisał i miejmy nadzieję, że NIGDY w życiu ani twoje ani każdego z nas dziecko nie musiało korzystać z "pomocy" fundacji mam marzenie czy z urządzeń zakupionych przez WOŚP

Marek tak kasa idzie odrazu na konto WOŚP a ja wysyłam .... fajnie, że byliście tam ...

ja też podesłałem do znajomych 1 i 2 kalendarz i każdy stara się dać swój MAX, ja niestety nie mogę licytowac ... a tak chciałem powiększyć konto WOŚP ze swojej strony, bo cały dzień byłem w pracy nie miałem jak wrzucić.

M - Pon 11 Sty, 2010

Marcel 08 napisał/a:
eM człowieku czy ty możesz kiedyś się zamknąć i schować te swoje przekonania głeboko w 4 literach .... człowieku nie wszystko jest złe na tym Świecie :/

chciałbym, żebyś chociaż tutaj już więcej nic nie pisał i miejmy nadzieję, że NIGDY w życiu ani twoje ani każdego z nas dziecko nie musiało korzystać z "pomocy" fundacji mam marzenie czy z urządzeń zakupionych przez WOŚP

Wez mnie cmoknij i sam sobie wsadz w 4 litery,
ja napisalem ze mi nie przeszkadza Owsiak wiec albo czytaj dokladnie albo zmien forum idioto.

kubas - Pon 11 Sty, 2010

Marcel 08 napisał/a:
eM człowieku czy ty możesz kiedyś się zamknąć i schować te swoje przekonania głeboko w 4 literach .... człowieku nie wszystko jest złe na tym Świecie

marcel wyluzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

strick - Pon 11 Sty, 2010

Marcel a czy Ty nigdy nie słyszałes o tym, ze ktos zbierał kase, a potem sie okazało ze jej nie oddał?
Ja słyszałem nawet o przekretach nie małych w sztabach...

Marcel 08 napisał/a:
eM człowieku czy ty możesz kiedyś się zamknąć i schować te swoje przekonania głeboko w 4 literach ....

Ciesz sie, ze to nie moje forum, bo za takie hasło byś juz poleciał :/

PiTT - Pon 11 Sty, 2010

hehe, ale awantura :D
każdy sobie musi zadać 1 proste pytanie
czy lepiej zebrać 40mln dla dzieciaków i z tego przeznaczyć powiedzmy nawet 10mln na wszystkie duperele, czyli nadal 30mln jest do przekazania
czy lepiej w takim razie nic nie dać na sprzęt
tak dla zasady
?????????????????????????????????????????????
:faja:

anjas - Pon 11 Sty, 2010

panowie, apeluje o spokój!
prosze się rozejść!

M - Pon 11 Sty, 2010

Ja tam uwazam ze to dobra rzecz, a co sie dzieje przy okazji to inna sprawa.
Samą zbiórkę uważam za cos dobrego.

PiTT - Pon 11 Sty, 2010

no i spoko
jak dla mnie mogą sobie kraść ile chcą oby tylko wyłapywali tych cwaniaczków i nigdy więcej nie mieli możliwości uczestniczenia w tego typu akcjach
to na co wydaje fundacja w sumie mnie nie interesuje na chwilę obecną
daję kilka - kilkanaście zł. więc ja nie zbiednieje a i ktoś się nie wzbogaci
podsumowując jestem w stanie przeboleć jakiś % tej kasy który idzie na niewiadome cele, kosztem tego że za resztę kupowany jest bardzo potrzebny sprzęt
oby więcej takich ludzi
danerwuje mnie np. Ochojska i jej składki na dzieci z dalekich krajów, ja to wszystko rozumiem że nadal to jest mega dobra akcja, ale czy nie mamy na miejscu masy biednych dzieci którym powinniśmy pomagać w pierwszej kolejności?

strick - Pon 11 Sty, 2010

PiTT napisał/a:
danerwuje mnie np. Ochojska i jej składki na dzieci z dalekich krajów, ja to wszystko rozumiem że nadal to jest mega dobra akcja, ale czy nie mamy na miejscu masy biednych dzieci którym powinniśmy pomagać w pierwszej kolejności?

Dokładnie!

Jestem tego samego zdania !!!
Bad-i - Pon 11 Sty, 2010

strick napisał/a:

Marcel 08 napisał/a:
eM człowieku czy ty możesz kiedyś się zamknąć i schować te swoje przekonania głeboko w 4 literach ....

Ciesz sie, ze to nie moje forum, bo za takie hasło byś juz poleciał :/

a co byś zrobił za to??

eM napisał/a:
albo czytaj dokladnie albo zmien forum idioto.

Nie bronie zadnej ze stron ale ja tutaj widze 1-1 albo nawet 1-2

p.s. przykre jest ze takie wypowiedzi padaja akurat w tak "pozytywnym" temacie :[

eM napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:

Wez mnie cmoknij i sam sobie wsadz w 4 litery,
ja napisalem ze mi nie przeszkadza Owsiak wiec albo czytaj dokladnie albo zmien forum idioto.

Słuchaj chłopczyku idiotą to może ty jestes i jak masz jakis problem to mozesz mnie wyrzucic xD w koncu uważasz sie za wielkiego tutaj pana i władcę :ost: a trochę sobie zdecydowanie za dużo pozawalasz słownie do wiekszości użytkowników tego forum i gdzies jest REGULAMIN a jako administrator powinieneś go przestrzegać a nagminnie go łamiesz ...

z mojej strony tyle .... życze miłej licytacji :pom:

M - Pon 11 Sty, 2010

Ulżyło Ci?
206 Gti - Pon 11 Sty, 2010

Em.

Musisz sobie zdać sprawę, że Twoje poglądy wywołują emocje... szczególnie jak są nie przemyśle, lub błęde (WOODSTOCK NIE JEST FINANSOWY Z WOŚP - WIELKOKROTNIE TO PODKREŚLANO) i trąca Radjem Maryja oraz Jarosławem Kaczyńskim.

W każdym razie ja instaluje CS - zamirzam Ci dokopac wirtualnie... a kiedyś grałem w CS SPORO !!
:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: