jarek-malopolska - Pią 28 Maj, 2010 heheh Rybko ja tylko kopiowałem liste..
No jeśli już to tylko w tygodniu, nalepiej początek lub koniec.. niestety u mnie weekendy odpadają.. arssss - Pią 28 Maj, 2010 I jesli można to popołudniu. Ja najwcześniej się wyrobie na 1620;pTomcat - Pią 28 Maj, 2010 Ja preferuje łykend jednak.jarek-malopolska - Sob 29 Maj, 2010 moze uda sie w najgorszym wypadku załatwić "Ade-mu" tak, że powie temu miłemu panu: "Słuchaj pan naruchałem panu 5+ samochodów do hamowania, ale np. 4 bedą w piątek a dwa pozostałe w weekend lub na odwrót, bo nie dadzą rady w tyg.. coś w tym stylu w najgorszym wypadku może się uda załatwić jak nie damy wszycy razem w jednym czasie.. Dla ludka z DeTechu jeden pieron czy wszyscy na raz przyjada czy w dwa dni..wazne ze kasa sie bedzie zgadzac za tyle aut ile ma byc.. vitesse - Sob 29 Maj, 2010 jesli chodzi o mnie to sie dostosuje do kazdego terminuade - Sob 29 Maj, 2010 no wlasnie fajnie jakby to kilka aut przyjechalo naraz:d
godziny popoludniowe odpadaja (tak do 16 gdzies), sobota teoretycznie moglaby byc ale bedzie trudniej ogarnac temat:]Grzesiek VTS - Sob 29 Maj, 2010 to szybak decyzja i juz a nie 2 miechy rozwodzenia .......Ryba - Sob 29 Maj, 2010 Ja moge w tygodniu po 16 (wtorek odpada)
W weekend też OK.arssss - Sob 29 Maj, 2010 kazdy dzien byle po 16.jarek-malopolska - Sob 29 Maj, 2010 PO PROSTU niech ADE ustali termin z panem i tyle... kto da rade to przyjedzie kto nie to moze uda sie powiedzieć ze na nastepny dzien czy w weekend podjada jeszcze dwa saxo bo nie dali rady dziś.. mysle ze pan z DeTechu na to pojdzie, czy wszyscy beda w jeden dzien czy w dwoch grupach to powinien być dla niego jeden pieron..wazne ze kasa sie bedzie zgadzała za wszystkich Tomcat - Sob 29 Maj, 2010 W tygodniu mogę jechać we wtorek i czwartek po 16.ade - Nie 30 Maj, 2010 w poniedzialek dam znac co sie udalo ustalicjarek-malopolska - Nie 30 Maj, 2010 Czekamy Ryba - Śro 02 Cze, 2010 Poniedzialek !
jak tam Ade ? bedzie co z tego ?matt - Śro 02 Cze, 2010 jak termin wypadnie max do niedzieli to tyż byłbym chętny