Kamilbike - Pon 08 Lut, 2010 Probowalem sie dodzwonic na nr podany na racintires.pl ale niestety nikt nie odbiera:/ Dlatego wyslalem maila z zapytaniem czy ceny sa aktualneade - Pon 08 Lut, 2010
bizon napisał/a:
rasta napisał/a:
No to lipton skoro na racingtires.pl stoją takie jak chce 492 brutto.
tylko sprawdz, czy maja na stronie/czy maja na stanie.
juz kupilem kiedys tak opony, na stronie byly w mega cenie, a potem sie okazalo, ze ktos zapomnial zupdatowac przez pol roku.
jeszcze kilka dni temu na stronie toyo byl cennik zblizony do tego z racingtires... teraz widocznie jest juz nowy, na nowy sezon, a oni jeszcze nie zdazyli zmienic...Kamilbike - Pon 08 Lut, 2010 Odpisali mi z Racingtires.pl . Cennik na stronie jest aktualny, ale lista opon ktore maja w asortymencie jest podana na allegro. Wszedlem na allegro i cena tam jest wyzsza o 5Xzl na sztuce. Takze napisalem raz jeszcze czy to tylko lista jest na alegro czy ceny tez brac pod uwage. Czekam na odpnox - Pon 08 Lut, 2010 na allegro są droższe ceny pewnie ze względu na prowizje którą płacą od każdej sprzedaży , "poza allegro" pewnie będzie minus 5%Kamilbike - Pon 08 Lut, 2010 Jak dostalem link niedopatrzylem co i jak. Ceny podane na stronie sa aktualne tylko trzeba sie dowiadywac czy dana opona jest na stanie czy nie. Bo moze byc tak ze nie ma i trzeba bedzie zamowic. tajkze aktyualizuje iste chetnych na opony bo poki co odpadam z tego zamowienia
Proxes T1R 195/45/15 394 zl brutto po rabacie 295,5 (pomysl o 195/50/15 263zl po rabacie 197zl)
jarek-malopolsk 4 szt.Anonymous - Pon 08 Lut, 2010
Cytat:
(pomysl o 195/50/15 263zl po rabacie 197zl)
To naprawde promocja ,jak na allegro kosztuje ok 170zł Kamilbike - Pon 08 Lut, 2010 Opony niedostepne w tym momencie na racingtires.pl beda dostepne od konca marca w cenie ze strony. Czyli dla Rasty i dla mnie opony beda za 2 mc prawie.saxorulez - Pon 08 Lut, 2010 ja nei marudze i biorę bo jest taniej
Przyznać się, kto je już kupił
Długo nie powisiały Anonymous - Pon 08 Lut, 2010 no dobra miało byc 20% zefir - Wto 09 Lut, 2010 no jest 25 na cywilne i 15 na wyscigowe.
lista jest aktualna do wczesniej podanego deadline'u.
jesli gdzies znalezliscie taniej jak dla mnie nie ma problemu
pozdro;)Tomcat - Śro 10 Lut, 2010
jarek-malopolsk napisał/a:
Proxes T1R 195/45/15 394 zl brutto po rabacie 295,5 (pomysl o 195/50/15 263zl po rabacie 197zl)
Kurcze faktycznie prawie 100 różnicy na sztuce ale boję się, że będą w Saxo obcierały..
Mam dokładnie ten model w w rozmiarze 195/50/15, mierzyłem je i przejechałem się na próbę jakieś 30 km. Nie zauważyłem żeby obcierały w jeździe, przycierają za to na pewno przednie koła przy pełnym skręcie kierownicą na parkingu. Ja to olałem i wziąłem, bo trafiły się 4 sztuki w pięknym stanie za 300 zł. Grzechem było nie wziąść Zdjęcie poglądowe jak to wygląda masz w moim pimpie. 185/60/14 według mnie bardziej obcierają niż 195/50/15.jarek-malopolska - Śro 10 Lut, 2010 no też jak przeszedłem na 15 zaczałem od profilu 50 ale tarły niemiłosiernie przednie koła przy skręcie, tył na serii amor juz chyba przy jednej dorosłej osobie.. na profilu 45 ani przód na parkingu ani tył przy dwóch grubasach się nie odzywa.. Hehe zobacze jak będę stał budżetowo.. na razie niech zostaną w zamówieniu 45 profil a jak coś to przed ostatecznym terminem realizacji się określe konkretnie