KonradMK - Śro 10 Lut, 2010 nie odpowiadam na mejle, więcej zdjęć na mejlaJakarti - Śro 10 Lut, 2010
Pitt napisał/a:
już chciałem zdementować, że nikomu nie płacę, ale jak widać cieć znowu wyrwał się przed szereg z błyskotliwym tekstem, więc pakuj mandżur i wyperdalaj!!!!
a tak na poważnie, Kubson awansował, ma obecnie swój rewir i swoją łopatę, nikt mu nie musi wskazywać gdzie musi sprzątać
jaki Ty nerwowy jestes
idz na spacer do Galerii pP - Śro 10 Lut, 2010
Gaydek napisał/a:
Passenger napisał/a:
saxorulez napisał/a:
Jeżeli chodzi o restaurację serwującą burgery to rządzi Pink Flamingo w Wawie. Przynajmniej w moim odczuciu.
Spróbuję przy okazji.
A propos Jeffs'a to trafiłem na dobrze wysmażonego i nie suchego burgera - było ok. Może miałem szczęście
Bo byłeś ze mną / wpadłeś w oko kelnerce .
A najlepsze hamburgiery są w US and A .
już widzę tą scenę:
wchodzi piekna powabna kelnerka z wypiekami na twarzy, taka podkescytowana mówi do kucharza:
- proszę zrób tego hamburega jak nigdy, żeby był chrupiący, wysmażony, nie suchy..bo na sali jest anioł w skórze człowieka..jest boski..muszę go czymś zachwycić..
po czym kucharz i reszta załogi reaguje:
saxorulez - Czw 11 Lut, 2010 1. anjas
2. saxorulez
3. mortą
4. niemogecipomócjestemkoniem
5. pepeson
Dzisiaj 21:00 mamy stolik zarezerwowanyCHRZANEK - Czw 11 Lut, 2010 Panowie - przepraszam ale musze oficjalnie przeprosić za nieprzybycie.
Byłem się dziś zapisac na egzamin na instruktora nauki jazdy i egzamin mam już w niedzielę - więc musze się uczyć. Niestety...Mick - Czw 11 Lut, 2010 jak zwykle... wszystko przez to, że jesteś koniemanjas - Czw 11 Lut, 2010 ja dziś od rana nic nie jem, żeby się nażreć we FlaminguM - Czw 11 Lut, 2010
anjas napisał/a:
ja dziś od rana nic nie jem, żeby się nażreć we Flamingu
lepiej jedz bo potem jak zrobisz taki hardcore to czeka Cie nadmiar kwasu Jakarti - Czw 11 Lut, 2010
Pany,
czy ew. wizyta z dziewczyną wchodzi w grę? Michał - Czw 11 Lut, 2010 ja też się podłączam do pytania kubyMichał - Czw 11 Lut, 2010 w sumie to nie wiem czemu ma nie wchodzić w gre ...kamil - Czw 11 Lut, 2010 Panowie,
przesuwamy na 20.00 co Wy na to ?M - Czw 11 Lut, 2010 nie.kamil - Czw 11 Lut, 2010 bez sensu, nie polecamM - Czw 11 Lut, 2010 aaaamen.