anjas i mikan o dwie różne osoby? To jak mam traktować to 65zł?
1 auto..dwóch właścicieli..
było mówione od auta
gołąb napisał/a:
Koszt za wynajęcie to 65 zł od auta
anjas - Czw 18 Mar, 2010
pawela napisał/a:
anjas i mikan o dwie różne osoby? To jak mam traktować to 65zł?
2 różne, ale 1 samochód - jeździmy na zmianę.
Z tego co czytałem opłata była za fur. Jeśli jest inaczej to daj znać.
Edit: Pepe mnie uprzedził. Dzięki GeKo - Czw 18 Mar, 2010 pawela, Są jeszcze miejsca? bo jak coś to bym dopisał się.
Citroen AX GTI lub Clio sport nie wiem czym pojadę.Anonymous - Czw 18 Mar, 2010 Wysyłaj kase wszystko masz podane są jeszcze 2 miejscazefir - Czw 18 Mar, 2010 dobra dopiszcie mnie do listy, jutro zaplace
zefir - honda civic fn1GeKo - Czw 18 Mar, 2010 Ode mnie poszło.zefir - Pią 19 Mar, 2010 ode mnie poszlo Drone - Pią 19 Mar, 2010 Jakby co, to ja wpłaciłem już 2 dni temu Janusz - Pią 19 Mar, 2010 fightzefir - Pią 19 Mar, 2010 hehe chill zmieszcze sie to dobrze:D nie tez dobrze, choc mysle ze 1 auto ekstra nie zrobi im roznicy Cartoon - Pią 19 Mar, 2010 Dobry spot HH się szykuje chociaż nie wiem jak na tym placu pomieści się 35 samochodów Anonymous - Pią 19 Mar, 2010 GeKo, od Ciebie dostałem, jesteś 34. Drone, Twoje wpłata przyleciała już dawno, masz nr 32. Jeśli zefir nie kłamie to zamyka listę Janusz - Pią 19 Mar, 2010
pawela napisał/a:
to zamyka listę
a czy możemy poprosić mniej więcej o jakieś zestawienie samochód jakie się pojawia ?? żeby wiedzieć mniej więcej ile luda będzie obcierać lusterkami, i przy jakich furach będziemy się stykać antenkami zefir - Pią 19 Mar, 2010
pawela napisał/a:
GeKo, od Ciebie dostałem, jesteś 34. Drone, Twoje wpłata przyleciała już dawno, masz nr 32. Jeśli zefir nie kłamie to zamyka listę